Øg kvaliteten af din foderproduktion nu

Vi du gerne øge kvaliteten af din foderproduktion nu? August er den perfekte tid til at så NutriFibre! Så GreenSpirit NutriFibre nu og høst fordelene ved foder, som er rig på protein og struktur langt ud i fremtiden.

Kombinér NutriFibre med rød og hvid kløver

De eiwitproductie per hectare kan nog verder worden verhoogd door GreenSpirit•Structuur te combineren met rode en witte klaver. Deze combinatie geeft opbrengsten van 18.000 kilogram droge stof, terwijl het eiwitgehalte optimaal blijft. Rode klaver is optimaal in staat  om stikstof te binden: het gewas bindt 40 kg stikstof per ton droog gewas in de periode van juni tot half september.

Mælkeproducenter, der producerer ensilage med et optimalt struktur- og proteinindhold kan få besparelser, da de er mindre afhængige af købte forsyninger af grovfoder og foderblandinger

Christiaan Heijink
International Foderproduktmanager Barenbrug

Så inden udgangen af august / tidlig september

Fra august til begyndelsen af september er et ideelt tidspunkt til at så GreenSpirit NutriFibre, idet rodsystemet i GreenSpirit NutriFibre udvikles bedst under varme, fugtige forhold. Den smule eller ingen trafik, som jorden udsættes for om efteråret og vinteren, giver græsset seks måneder til at blive godt etableret efter såning. Såning i denne periode vil derfor resultere i dyb roddannelse, således at planterne kan udnytte vandet og næringsstofferne i jorden mere effektivt. Dette bidrager til græs med høj proteinproduktion.

Nye: Online manual for NutriFibre afgrøde styring

Dyrkning af GreenSpirit NutriFibre afviger på nogle måder fra dyrkning af almindeligt rajgræs. Barenbrug har udarbejdet en online manual for afgrødestyring, så du kan maksimere foderydelsen af din NutriFibre afgrøde. Denne guide til dyrkning af NutriFibre indeholder tips om, hvordan man gør marken klar til såning, bedste såningspraksis, gødning, ukrudtkontrol og høstning. Manualen er nem at bruge fra din smartphone, så du altid har dine instruktioner hos dig.

 

Vil du gerne drage fordel af højkvalitetsfoder næste år? Så GreenSpirit NutriFibre nu!

li_nutrifibre_dk!

Kan købes her

NutriFibre kan købes i GreenSpirit Struktur.

tilbage