Torkild Damgaard vinder Barenbrug-græsfrø på landbrugsudstillingen AgroNord

Torkild Damgaard fra I/S Damgaard i Stoholm blev den heldige vinder af frø fra Barenbrug til 3 hektar græsmark. Han vandt præmien ved at deltage i en quiz om græssorter, som blev afholdt af Barenbrug på AgroNord i Aars den 9. marts 2016. Barenbrug Danmark deltog på AgroNord sammen med forhandleren Linds AS.

 

Gode græssorter – glade landmænd
Barenbrug og Linds AS havde en stand på udstillingen, hvor produktchef for fodergræs Carsten Holmgaard repræsenterede Barenbrug Danmark. Carsten Holmgaard og repræsentanterne fra Linds AS fik mange gode snakke med de lokale landmænd om de græsprodukter, Barenbrug er ved at introducere i Danmark. "Vi fik positive tilbagemeldinger fra de landmænd, der allerede bruger vores GreenSpirit-græsfrø," forklarer Carsten Holmgaard. "Mange landmænd har prøvet blandingen GreenSpirit•Struktur med NutriFibre-teknologi, og de er glade for resultaterne. De er begejstrede over det høje udbytte efter blot tre, fire eller fem år, holdbarheden og den gode ensileringskvalitet, der bidrager til en optimal mælkeproduktion."

 

Og vinderen er ...
Barenbrug og Linds AS afholdt en konkurrence på udstillingen. De besøgende kunne deltage i en quiz om græssorter og vinde græsfrø til 3 hektar græsmark. Den heldige vinder blev Torkild Damgaard fra I/S Damgaard i Stoholm. Her driver han sammen med sin bror en gård med 300 Holstein Friesian-køer.

 

AgroNord-udstillingen
AgroNord-udstillingen er en årlig begivenhed, der bl.a. omfatter et malkekvægskue med 140 malkekøer. I år blev udstillingen besøgt af ca. 6.000 gæster. Hundrede forskellige landbrugsvirksomheder deltog i AgroNord-udstillingen for at vise deres produkter frem.

 

Barenbrug og Linds var glade for at være med på udstillingen i Aars og glæder sig allerede til næste år.