Horse Master

Som hesteejer ønsker du kun det bedste for din hest – heriblandt en fold med mulighed for fri bevægelse og græs, som fremmer hestens sundhed. I virkeligheden græsser mange heste desværre stadig på folde med græs beregnet til kvæg eller på folde med bare pletter – med alle de negative konsekvenser, der følger med.

 

Godt hestegræs har for det første masser af struktur og et lavt fruktanindhold. Hestens tarmsystem kan ikke forarbejde for meget fruktan (sukker), som derfor kan forårsage forfangenhed. Græs, som er beregnet til kvæg, indeholder netop meget fruktan, som kvæget har brug for, når der skal produceres mælk.

 

For det andet græsser heste på en anden måde end kvæg. Heste bider græsset af med tænderne tæt ved jorden. Det kræver græs med et lavt vækstpunkt, som vokser hurtigt frem igen efter græsning, så der undgås bare pletter på folden.

 

Endelig skal en hestefold have et solidt græstæppe, der kan holde til at blive galoperet på.

 

Horse Master er specialudviklet til heste. Skal din græsmark anvendes udelukkende til slæt af hø eller til ensilageproduktion til dine heste, er Hay Master det bedste valg. På denne hjemmeside kan du læse alt om græsmarker til heste. Finder du ikke svar på alle dine spørgsmål, kan du skrive til export@barenbrug.nl.

 

Vi ønsker dig god fornøjelse med din hestefold!

 

Barenbrug Holland

tilbage