Barenbrug køber Seedmark i Australien

Barenbrug køber Seedmark i Australien

Holland, d. 12. April 2012     The Royal Barenbrug Group har annonceret opkøbet af Seedmark i Australien. "Dette opkøb styrker vores langsigtede engagement i den australske græs- og foderfrøbranche og medfører endnu større forbedringer i landbrugets produktivitet", udtaler Bastiaan Barenbrug, formand for bestyrelsen i Royal Barenbrug Group.

Seedmark
Seedmark producerer i øjeblikket over 90 unikke frøsorter. Virksomheden markedsfører disse med succes - ikke kun i Australien, men også i over 70 andre lande. De har en omsætning på over 25 millioner australske dollars og har ét af de mest omfattende, professionelle og dedikerede teams af frøavlere globalt. Seedmark blev etableret tilbage i 1964 med dannelsen af Seedco, the South Australian Seed Growers Cooperative.

Strategisk vækst
"Produktporteføljen af Seedmark er meget komplimenterende og gør det muligt for os at tilbyde et komplet sortiment af frø til plæne, foder og markafgrøder ", forklarer Peter Young, administrerende direktør for Heritage Seeds, Barenbrugs australske datterselskab. ”Dette opkøb giver også adgang til værdifulde avlsprogrammer og vil styrke vores netværk inden for frøproduktion globalt."

Royal Barenbrug Group
The Royal Barenbrug Group er en familieejet virksomhed, hvis kernekompetencer er græsfrøproduktion og international markedsføring af frø til plænegræs, fodergræs og bælgplanter. Med over 550 medarbejdere og 24 datterselskaber i 15 lande på seks kontinenter har Barenbrug været et af de førende græsfrøvirksomheder i verden i over 100 år.  Det australske datterselskab, Heritage Seeds, der er 100 % ejet af Barenbrug, er en af Australiens største frøvirksomheder, der fokuserer på forskning og udvikling. Virksomheden er specialiseret i forædling af frøsorter. De giver lokale løsninger til mejeriprodukt-, kød- og kvægindustrien såvel som til markedet for professionelle græsplæner i tempererede og subtropiske zoner.

/////////////////////////////////


Må ikke offentliggørelse
For mere information kontakt venligst Frank Barenbrug, bestyrelsesmedlem i The Royal Barenbrug Group, på telefon +31 630 056 912 eller mail:  fbarenbrug@barenbrug.nl. Du kan også finde mere information på www.barenbrug.com.