Nyt samarbejde for Barenbrug i Uruguay

Uruguay, marts 2018 – Royal Barenbrug Group glæder sig over at kunne bekendtgøre et eksklusivt lokalt samarbejde i Uruguay. Barenbrug og Calvase/MegaAgro, en topleverandør af landbrugsprodukter, har indgået en eksklusiv aftale om distribution på det uruguayanske marked. "Vi er stolte og overbeviste om, at synergieffekterne af dette samarbejde vil blive til stor gavn for uruguayanske landmænd," siger Eduardo Bayley, direktør for Barenbrug Argentina og ansvarlig for Barenbrugs aktiviteter i Uruguay.

En vigtig aktør

Uruguay er en vigtig aktør på det internationale marked for oksekød af høj kvalitet. Landet har vist sig som en pålidelig international handelspartner. Barenbrug har i mange år solgt og testet sine græsmarkssorter i Uruguay og opnået fortræffelige resultater. I kombination med moderne græsmanagement vil dette genetiske materiale af højeste kvalitet styrke produktionen og øge rentabiliteten for uruguayanske landmænd.

Lokal partner – lokal ekspertise og viden

Calvases store erfaring og topkvalificerede team vil skabe stærke synergieffekter med Barenbrugs internationale netværk inden for forædling, frøproduktion, salg og marketing. Calvase/MegaAgro har samlet et stort team af professionelle fagfolk, hvilket vidner om virksomhedens seriøsitet og engagement over for landbrugssamfundet i Uruguay. "Samarbejdet med Barenbrug vil give os adgang til genetisk materiale af høj kvalitet og den nyeste teknologi og forskning fra hele verden," siger landbrugsingeniør Juan Miguel Otegui, direktør for MegaAgro.

Juan Miguel Otegui, direktør for Calvase/MegaAgro

Calvase Servicios SA

Calvase blev grundlagt i 1986 som en sammenslutning af producenter af foderplantefrø. Virksomheden er specialiseret i produktion, forarbejdning og markedsføring af frø. I 2013 blev Calvase Cooperativa en del af landbrugsservicevirksomheden MegaAgro og skiftede navn til Calvase Servicios SA. De stiftende parter producerer fortsat frø, og mange medarbejdere har været i virksomheden i mere end 20 år, hvilket vidner om deres seriøsitet og engagement over for det omgivende samfund. Calvase er ikke kun et brand. Det er et troværdigt tilbud. Det er sporbarhed. Det er et team. Det er frøekspertise på højt plan.

tilbage