Confederations Cup i Brasilien på RPR!

Fra 15. til 30. juni 2013 afholdes der Confederations Cup i Brasilien. Turneringen afholdes hvert fjerde år som en generalprøve på VM i fodbold. For at opnå de højeste FIFA-kvalitetsstandarder under Confederations Cup er grønsværen på alle seks stadioner blevet tilsået med RPR.

 

 

 

 

 

 

Confederations Cup spilles som regel året før FIFA-verdensmesterskabet i fodbold. I år var den 9. udgave af turneringen. Deltagerne i turneringen er mestrene fra hvert af de otte kontinentale forbund (fodboldregioner) i verden. I denne turnering vil otte landshold være repræsenteret. Dette er i år Brasilien, Japan, Mexico, Italien, Spanien, Uruguay, Tahiti og Nigeria.

 

 

 

 

Stadionerne

Kampene bliver spillet på seks stadioner spredt over hele Brasilien. De samme stadioner vil danne ramme om VM i fodbold i 2014. De har alle fået en grønsvær med RPR:

 

Estádio do Maracanã     Rio de Janeiro

Estádio Mineirão           Belo Horizonte

Estádio Castelão           Fortaleza

Estádio Nacional           Brasília

Arena Pernambuco       Recife

Arena Fonte Nova         Salvador

 

RPR

RPR er stille og roligt ved at erobre verden, i takt med at flere og flere groundsmen får øjnene op for fordelene ved denne græssort. I seks kontinenter har vi set fantastiske resultater med RPR. I de sidste par år er RPR blevet testet grundigt i Brasilien på stadionerne, der skal bruges til VM i fodbold i 2014, og den har vist sit værd. RPR er det bedste valg, da den er den mest robuste græs på markedet og er hurtig til at genetablere sig.

 

 

 

 

 

Men en græsplæne i verdensklasse er ikke kun opnåelig til de store turneringer. Søger du en græsplæne, der er stærk som stål? Så vælg RPR!