John Thijssen udnævnt til koncernadministrerende direktør

Royal Barenbrug Group, der er verdensførende inden for græsteknologi, har ændret direktionens sammensætning. Med virkning fra 1. juli er virksomhedens ejere, Bastiaan og Frank Barenbrug, trådt ud af direktionen til fordel for arbejdet i bestyrelsen, hvorefter John Thijssen er udnævnt til ny koncernadministrerende direktør.

Den ny direktion

John Thijssen har mere end 24 års erfaring i Barenbrug fra en række funktioner og lande. Blandt andet har han været administrerende direktør for Barenbrug i Holland og USA. I 2013 indtrådte John Thijssen i koncernledelsen med ansvar for Europa, Nordamerika og Kina.


Der er fundet to ny koncerndirektører, Martin Bijl og André Brand, der begge tiltræder den 1. september. Sammen med John Thijssen og René van Raan udgør de den ny koncernledelse.

Vi er overbeviste om, at John Thijssen er den helt rigtige person til at lede vores familievirksomhed mod ny succeser i de kommende år.

Bastiaan Barenbrug
Hidtidig koncernadministrerende direktør

Det næste spændende kapitel

Bastiaan Barenbrug, hidtidig koncernadministrerende direktør: "Det har været en fornøjelse og et privilegium at lede denne enestående virksomhed gennem de seneste 12 år. Min bror Frank og jeg har besluttet at ændre vores roller, således at vi fremover koncentrere os om bestyrelsen med fokus på virksomhedens udvikling og langsigtede strategi. Vi er overbeviste om, at John Thijssen er den helt rigtige person til at lede vores familievirksomhed mod ny succeser i de kommende år." 

 

John Thijssen, ny koncernadministrerende direktør: "Jeg ser det som en stor tillidserklæring fra Barenbrug-familiens side, at den har betroet mig posten som koncernadministrerende direktør. Med afsæt i virksomhedens solide baggrund vil vi over hele kloden udvikle og markedsføre en række ny produkter og ydelser, der afspejler kundernes behov. Aldrig før har vi haft så mange lovende nyskabelser i støbeskeen, og jeg ser frem til at føre virksomheden ind i dette spændende kapitel i dens historie."

tilbage