Marjolein Willeboordse-van Noorloos indtræder i Royal Barenbrug Groups bestyrelse

Pr. 1. april 2023 træder Marjolein Willeboordse-van Noorloos ind i Royal Barenbrug Groups bestyrelse. Hun vil pr. 1. juli overtage arbejdsopgaverne efter René van Raan, der går på pension efter næsten 32 års ansættelse i familievirksomheden, heraf de seneste 14 år som bestyrelsesmedlem.

Marjolein kommer fra det børsnoterede AkzoNobel, hvor hun senest har haft en stilling som Global Finance Director Manufacturing. Hun kommer med en bred international ekspertise inden for økonomistyring, IT, compliance, rapportering og integration af fusionerede virksomheder.

 

Før sin ansættelse hos AkzoNobel har Marjolein varetaget forskellige økonomifunktioner hos VodafoneZiggo, bl.a. som Senior Business Controller, Director Corporate Control og Director Finance Operations.

 

Med ansættelsen af Marjolein tilfører Barenbrug sin bestyrelse ny ekspertise og nye kompetencer. I de første tre måneder vil Marjolein arbejde tæt sammen med René van Raan for at få overdraget hans arbejdsopgaver.

John Thijssen, bestyrelsesformand: 

 

"Vi glæder os over udnævnelsen af Marjolein. Vi er vokset betydeligt i de seneste år, såvel organisk som gennem virksomhedsopkøb, og har fortsat store ambitioner. Som organisation bliver vi ved med at udvikle os, og her er Marjoleins viden og erfaring særdeles velkommen." 

 

Om Royal Barenbrug Group

Royal Barenbrug Group er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Holland, der i dag drives af fjerde generation. Virksomheden er specialiseret i forskning, udvikling og produktion af græsfrø og bælgplanter til landbruget og det rekreative marked. Med over 900 ansatte i mere end 20 lande på seks forskellige kontinenter og i alle betydende klimaregioner er det virksomhedens mission at øge ydeevnen hos nyttedyr som en hjælp til at brødføde verden og styrke fornøjelsen ved grønne områder. Tilsammen tegner Barenbrugs driftsvirksomheder sig for en årsomsætning på over 300 millioner euro. Læs mere på www.barenbrug.com.

tilbage