Nyt Barenbrug datterselskab i Sydafrika.

Nijmegen - Nederlandene, 18. marts kongelige Barenbrug Group, det familieejet multinationale græsfrøfirma, er stolt over at kunne annoncere lanceringen af et nyt datterselskab i Sydafrika. Koncernen har nu datterselskaber på alle 6 kontinenter, i overensstemmelse med den globale virksomheds strategi. Barenbrug Sydafrika vil fokusere på lokale test og afprøvning, frøproduktion,og markedsføring samt salg af innovative frøblandinger, fodergræs og bælgplanter i det sydlige Afrika.

Barenbrug produkter og brands er med succes blevet distribueret i det sydlige Afrika i mange år. Det nye selskab vil give Barenbrug en stærkere position på dette attraktive marked. Det brede produktsortiment, som omfatter tempererede og tropiske græsser, tilbyder bæredygtige løsninger med merværdi for mælke- og okseproducenter og fåreavlere samt til sport, parker, golfbaner og andre faciliteter.

Lokale partnere, ekspertise og viden
Paul Marais bliver administrerende direktør i Barenbrug Sydafrika. "Paul har en lang historie og en masse erfaring med frøproduktion og salg i det sydlige Afrika. Denne venture med lokale partnere vil skabe stærk synergi med vores verdensomspændende netværk af planteavl, frøproduktion og
salg og markedsføring, "siger Bastiaan Barenbrug, formand for bestyrelsen for Royal Barenbrug Gruppen.

Royal Barenbrug Group
Det Kongelige Barenbrug Group er en familieejet virksomhed, hvis hovedaktiviteter er frøproduktion og international markedsføring af frø til plæne og fodergræsser og bælgplanter. Med over 550 medarbejdere og 24 filialer i 15 lande på6 kontinenter, har Barenbrug været et af de førende græsfrøfirmaer i verden i mere end 100 år. Barenbrug græs anvendes i internationale begivenheder som VM 2010 i Sydafrika samt i Bird's Nest stadion ved OL i Beijing i 2008 og mange andre steder verden over.