Barenbrug og Simplot indgår aftale om salg af Jacklin® Seed-forretningen

18. September 2020 - Royal Barenbrug Group og J.R. Simplot Company bekendtgør i dag, at de har forhandlet betingelserne på plads for salg af Jacklin® Seed-forretningen til Barenbrug USA. Transaktionen forventes afsluttet inden for de kommende uger i henhold til standardbetingelserne. Simplot og Barenbrug er begge privatejede familievirksomheder med dybe rødder i landbrugssektoren og forventer en gnidningsløs overgang, der vil gavne både Jacklin® Seeds medarbejdere og de to virksomheder. 

 

Jacklin® Seeds dybe produktprogram kombineret med Barenbrugs vision, R&D og brancheførende markedsudvikling vil tilføre rullegræsproducenter og forhandlere over hele verden stor værdi.

 

"Vi byder Jacklin® Seeds medarbejdere, producenter og kunder hjertelig velkommen i vores globale Barenbrug-familie," siger John Thijssen, bestyrelsesmedlem i Barenbrug Group. "Deres omfattende erfaring med frø i høj kvalitet vil yderligere styrke og udvide vores position som en førende global græsfrøleverandør. Ved at forene vores kompetencer og ekspertise vil vi kunne levere et større udvalg af kvalitetsgræsblandinger til vores kunder og skabe værdi for alle vores interessenter verden over."

 

"Det glæder os at danne par med Barenbrug gennem denne transaktion," siger G. Rey Reinhardt fra Simplots AgriBusiness-division. "Deres idealer og mål som familiedrevet organisation gennem flere generationer passer godt til vores, og vi har tillid til, at Jacklin® Seeds medarbejdere får en gnidningsløs overgang til Barenbrugs organisation."

 

Flere oplysninger følger, når salget er afsluttet. 

Om Royal Barenbrug Group

Barenbrug er hjemmehørende i Holland og kan se tilbage på en 115-årig historie, hvor det i dag er fjerde generation, der driver virksomheden, som er specialiseret i forskning, udvikling og produktion af græsfrø og bælgplanter til professionelle og private dyrkere. Virksomheden har over 800 ansatte i mere end 20 lande på seks forskellige kontinenter og i alle betydende klimaregioner, og dens mission er at øge produktiviteten hos husdyr som en hjælp til at brødføde verden og styrke fornøjelsen ved grønne områder. Tilsammen tegner vores driftsvirksomheder sig for en årsomsætning på over 265 millioner euro. Læs mere på www.barenbrug.com.

Om Simplot

J.R. Simplot Company, en privatejet virksomhed i agroindustrien med hovedkontor i Boise i den amerikanske stat Idaho har et integreret produktprogram, som omfatter fosfatudvinding, gødningsproduktion, agerbrug, ranching og kvægproduktion, fødevareforarbejdning, fødevaremærker og andre aktiviteter inden for landbrugssektoren. Simplots har datterselskaber i USA, Canada, Mexico, Australien, Sydamerika og Kina og markedsfører sine produkter i mere end 60 lande verden over. Læs mere på www.simplot.com.

tilbage