Kerneaktiviteter

Royal Barenbrug Group er aktiv inden for forskning og udvikling af græsfrø over hele verden. Andre af vores kerneaktiviteter er produktion, markedsføring og salg. På denne side kan du læse mere om, hvad disse aktiviteter omfatter.

Forskning og udvikling

Vores kernekompetence er udvikling af græs og foderbælgplanter med et konstant fokus på at generere merværdi for slutbrugerne af vores produkter. Vores R&D-organisation er decentraliseret i 22 lande fordelt på 5 kontinenter i verdens vigtigste klimaregioner.

Frøproduktion

Vores græsfrøproduktion er decentraliseret i ca. 20 forskellige lande. Ca. 80 % af den samlede produktion finder sted i Europa og Nordamerika. Til dette formål har Barenbrug indgået langsigtede partnerskaber med adskillige erfarne frøproducenter og produktionsvirksomheder over hele verden.

Salg og markedsføring

Vi tilstræber at øge afgrødeproduktiviteten og -kvaliteten for vores kunder i mere end 80 lande. Disse løsninger leveres af Barenbrugs datterselskaber, som er decentraliseret i 18 lande på 6 kontinenter. De er lokalt ansvarlige for salg og markedsføring i deres region.  

tilbage