Forskning og udvikling

Passion for forædling af græs og foderbælgplanter

Forædling af græs og foderbælgplanter er vores kernekompetence. Forædling er livsnerven i vores forretning og vores brands. Vi er altid på udkig efter nyskabelser inden for forædling, så vi kan generere størst mulig merværdi i vores produkter til fordel for slutbrugeren.

 

 

Forskning og udvikling

Opfyldelse af kundebehov

Med vores R&D fokuserer vi på det, vores kunde har brug for – og på det, han drømmer om. Barenbrugs R&D er innovativ og tilstræber at opnå videnskabelig dokumentation for, at alle vores produkter indfrier det, de lover. Vores nyskabelser bakkes også op af mange officielle forsøg og topplaceringer på anbefalede sortslister over hele verden.

 

Tænk globalt, handl lokalt

Barenbrugs R&D-organisation er decentraliseret med 22 afdelinger på 5 kontinenter i verdens vigtigste klimaregioner. Det er en strategi, der medfører viden og innovative produkter til lokale anvendelsesformål og klimaforhold. Organisationen suppleres endvidere af et internationalt netværk af samarbejder og strategiske alliancer med førende universiteter, forskningsinstitutter og partnervirksomheder. Takket være disse partnerskaber kan vi få mest muligt ud af plantegenetik- og frøteknologierne.

 

Innovation inden for græs og bælgplanter

Innovation er drivkraften bag vores fremtidige globale vækst. Et omfattende sortiment af græs- og bælgplantesorter, der er udviklet til at imødekomme behovene hos forskellige kunder verden over, gør det muligt for os at bidrage væsentligt til landmændenes produktivitet og til sport- og fritidsfaciliteter.

 

Eksempler på nogle af vores interessante nyskabelser inden for de seneste år:

  • BarOptima PLUS E34, der revolutionerer strandsvingel til foderproduktion på kvæglandbrug og forædles sammen med den revolutionerende fordelagtige endofyt E34 for at opnå toppræstationer under ekstreme klimaforhold.
  • Introduktion af SOS – græskonceptet, der muliggør en stabil forlængelse af spillesæsonen på idrætsbaner og kan anvendes selv under vinterforhold.
  • Water Saver, der gør det muligt at opnå sunde, grønne plæner i områder, der er udsat for tørke og varme, over hele verden.

 

 

Innovation er kernen i alt, hvad vi foretager os. Vi fokuserer på at lancere flere nyskabelser, hurtigere og til flere markeder.

 

 

tilbage