Frøproduktion

Alle Barenbrugs datterselskaber har deres egen internationale produktionsorganisation og procesanlæg. Derudover produceres en væsentlig del af de nødvendige græs-, kløver- og lucernefrø af tredjeparter. Til dette formål har Barenbrug indgået langsigtede partnerskaber med adskillige erfarne frøproduktionsvirksomheder over hele verden, som ledes af professionelle produktionschefer.

Frøproduktion

BARENBRUG er ekspert i produktion af græsfrø – verden over.

Den stadigt stigende omsætning, der stimuleres yderligere af de nye sorter, der udsendes af vores verdensomspændende forædlingsorganisation, gør det nødvendigt at øge produktionen af frø til de forskellige sorter.

 

Frøproduktionsafdelingerne i Royal Barenbrug Group er ansvarlige for den internationale produktion af græsfrø og alle relaterede aktiviteter, f.eks. prisforhandlinger, udfærdigelse af kontrakter, overvågning af dyrkningen, rådgivning, innovation m.m. Det er med andre ord en udfordring med mange muligheder i både hjem- og udlandet.

 

Internationalt

Der produceres græsfrø for Barenbrug i mange forskellige lande. Ca. 85 % af produktionsjorden ligger i Europa og Nordamerika. Vigtige produktionslande for Barenbrug-koncernen er Holland, Danmark, Tjekkiet, Polen, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, USA, Canada, New Zealand og Australien. I alt udgør frøproduktionen omkring 82 millioner kilo.

 

Professionelle fagfolk

Græsfrøavlernes faglige kompetencer og Barenbrug-produktionschefernes eksperttilsyn er vores garanti for en fortræffelig frøkvalitet, et godt udbytte og kontinuitet.

 

Dyrkningen af græsfrø har mange fordele for avleren:

  • Det passer godt ind i vekseldrift
  • Forbedret struktur og en positiv indvirkning på udbyttet af efterfølgende afgrøder
  • Et sundt økonomisk udbytte
  • Mere effektiv udnyttelse af arbejdskraft og maskiner
  • Lave ekstrainvesteringer

 

Eksempler på fordelene ved at dyrke græsfrø for Barenbrug:

  • Personlig ekspertrådgivning om dyrkning
  • Stort udvalg af sorter, som afpasses efter græsfrøavlerens individuelle ønsker
  • Forholdsmæssigt høj indkøbspris og godt udbytte i kilo
  • Kontinuitet og mangeårigt partnerskab

 

Hvis du har spørgsmål og/eller er interesseret i at dyrke græsfrø for Barenbrug, så kontakt:

 

Helmig Spijkerboer

Global Production Coordinator

hspijkerboer@barenbrug.nl

Tlf. +31 06-53294678

tilbage