Frø & salg

Vi tilstræber at øge afgrødeproduktiviteten og -kvaliteten for vores kunder. Derfor har vi et sortiment af avancerede koncepter i verdensklasse til økonomisk og bæredygtig forvaltning af græs- og foderbælgplanteproduktion. Udvalget af sorter, blandinger, forbedret frøteknologi og supplerende produkter er af den allerhøjeste kvalitet.

Frø & salg

Vores feltbaserede salgs- og teknikspecialister står klar til at hjælpe kunderne med at tage nye sorter og teknologier i brug, levere den nødvendige træning, assistere ved tekniske problemer og meget mere.

 

Selv om vi fokuserer på at opfylde vores kunders behov, finder vi også inspiration hos dem til nye og bedre løsninger. Jo bedre vi er til at indfri deres ønsker og behov og hjælpe deres virksomhed til at vokse, jo hurtigere kan vi udvikle innovative løsninger og se dem få succes på markedet.

 

Find din løsning

Kunder i mere end 80 lande kommer til os for at få kundetilpassede løsninger til meget specifikke, lokale cases. Disse løsninger leveres af Barenbrugs datterselskaber, som er decentraliseret i 15 lande på 6 kontinenter. De er lokalt ansvarlige for salg og markedsføring i deres region.

 

 

Klik på dit land for at finde det Barenbrug-datterselskab, der kan give dig lokale informationer om salg, service og produkter. Besøg disse hjemmesider for at finde den løsning eller de kontaktoplysninger, som er relevante for dig.

 

 

tilbage