International

Der er gået mange år siden denne allerførste internationale publikation. I løbet af de hundrede år har vi overgået selv vores mest ambitiøse målsætninger, herunder adgang til verdensmarkedet for græsfrø, med de bedste partnere inden for forskning og udvikling, frøproduktion samt salg og marketing. Vi har stor tillid til den fremragende forskning, der udføres i vores internationale netværk af datterselskaber og forskningscentre i alle de vigtige klimazoner.

International

Vores første internationale publikation i USA havde titlen ‘Money in Grasses’ (Penge i græsser). Den blev udgivet tilbage i 1910. Et århundrede senere er denne påstand så sand som nogensinde.

 

Tænk globalt, handl lokalt

Vi er definitivt en af de mest innovative virksomheder inden for vores område. Da vi udveksler viden og nye idéer i hele verden, kan vi tilbyde skræddersyede løsninger i helt specifikke, lokale tilfælde. Det betyder ikke kun, at vi er den bedste partner for vores kunder, men også, at vi kan tilbyde en udfordrende platform for partnere i teknologisk udvikling, både på eksisterende markeder og i udviklingsområder.

tilbage