Marketing

Vi er en stor aktør inden for vores branche, og det er vi meget stolte af. Men størrelse er ikke alt. Titlen på denne brochure og vores virksomheds fem kerneværdier fortæller hele historien. Vi har de samme interesser som vores partnere: En delt passion for at opnå det bedste ved græs.

Marketing

Man bliver ikke "Great in Grass" fra den ene dag til den anden.

 

Takket være vores græsfrø i topkvalitet kan vi yde et fremsynet bidrag til græsdyrkning, der giver mælk og kød i allerbedste kvalitet. Vi skaber bæredygtige sports- og golfbaner med en perfekt grønsvær og fjerner aldrig blikket fra målet: reduktion af både CO2-udledningerne og forbruget af vores dyrebare vandressourcer. Barenbrug mærket er der, hvor disse aspekter samles, plus den passion vi har for emnet og den måde, vi kommunikerer det på. Vores kunder ved det, og vores partnere ved det også. Vi samarbejder med denne ene vision i tankerne.

 

Et århundrede med videreudvikling af vores mærkenavn har båret frugt. Barenbrug er et navn, man i hele verden kender og stoler på, når det drejer sig om græsfrø.

 

  • Vi har lagt mange kræfter i opbygningen af vores af innovation og kvalitet.
  • Vores stærke mærke tiltrækker løbende nye partnere, der deler vores vision.
  • De fremragende resultater, som vores mærke har opnået i løbet af det seneste århundrede, har gjort os berettigede til at bruge betegnelsen "kongelig".
  • Sammen med vores partnere personificerer vi vores slogan: Passion for græs.

 

tilbage