Passion for græs

Vi er specialiseret i planteavl, græsfrøproduktion og international markedsføring af foder- og plænegræs samt kløver. Vores virksomhed blev grundlagt i 1904 og står for topkvalitet, som både store og små kunder i hele verden værdsætter. Vi har en omsætning på €255 millioner, der skabes i 29 datterselskaber i 18 lande på 6 kontinenter, hvilket gør os til en af de største virksomheder i vores branche. Noget som vi værdsætter meget højt er, at vi har en passion for græs, som vi deler med vores kunder og avlere; det har fire generationer af Barenbrug-familien gjort helt frem til i dag.

Passion for græs

For at opnå vores position på markedet for græsfrø har vi ikke bare omsat vores håndværksmæssige dygtighed til praksis. Det er en rolle, som vi har opbygget og videreudviklet over årene. Vi ville aldrig være kommet så langt uden vores mangeårige relationer med vores kunder og frøavlere eller uden vores samarbejde med førende universiteter og institutter. Vi ville aldrig være kommet så langt uden kontinuerligt at holde fokus på innovation, kvalitet og løsninger til lokale markeder. Og definitivt ikke uden vores engagerede medarbejderes loyalitet, indsats og viden.

Grundlaget for vores succes er vores fem kerneværdier: Innovation, partnerskab, internationalitet, kvalitet og marketing. Det er ret enkle koncepter, som kan synes mere eller mindre indlysende. Men kombinationen af disse nøgleelementer er langt fra indlysende, som vi vil vise dig i dette afsnit af vores websted.

tilbage