'Det er min måde at bidrage til større bæredygtighed inden for mejeri- og fødevarebranchen på.'

Føde for fremtiden

Bæredygtighed er mere end blot et ord for os. Barenbrug mener, at der er ægte gevinster at høste i bæredygtig drift og ansvarlige beslutninger. Nøglen til en blomstrende fremtid? Langsigtet engagement!

Reducer energiforbruget

Hvordan kan vi reducere energiforbruget, hjælpe med at brødføde verden, få det bedste frem i vores medarbejdere og gøre en forskel for dem, der har brug for det? Disse spørgsmål beskæftiger os mest, når vi gør forretninger. Ved at tilbyde bæredygtige græsplæne- og foderløsninger stræber vi efter at gøre verden til et bedre sted.

Ressourcer

Forestil dig solen, der brænder ned på jorden, insekter, der ødelægger høsten, koldt vejr, der forhindrer græsset i at komme sig i tide til golfsæsonen, ti milliarder mennesker, der skal brødfødes, mens vi løber tør for fossile brændstoffer. Det er her, vi elsker at komme ind. Ansvarlig styring af vores knappe ressourcer kræver større effektivitet. Den gode nyhed? Græs tilbyder flere løsninger, end du måske tror. Derfor opfinder vi produkter, der mindsker brugen af vand, gødning og energi. Bæredygtige svar på tungtvejende spørgsmål.

Cirkulær brug

Som en facilitatorer af bæredygtige løsninger værner vi om verden omkring os. Selv de mindste valg kan have en enorm virkning. Derfor tager vi en cirkulær tilgang til papir og investerer i bæredygtige maskiner for at spare på vand. I USA har vi været en af de første store frøvirksomheder, der producerer grøn energi med vores moderne solpaneler.

Fremtidssikret

For at træffe ansvarlige beslutninger for de kommende generationer rådfører vi os med vores Young Professional Advisory Committee. Vores unge medarbejdere rådgiver bestyrelsen om vigtige emner som sundhed, sikkerhed, innovation, globale trends og HR-management. Alt der betyder noget for de næste generationer. Friske ideer, nye perspektiver, bæredygtige mål: Sammen udvikler vi bæredygtige strategier for glade medarbejdere, glade brugere og vores fantastiske verden.

Mere mælk

“Øget mælkeproduktion ved hjælp af mit eget græs er en af mine udfordringer. Det giver lækkert foder, der holder min vidunderlige besætning sund.”

 

Tim van Noord

Mælkeproducent

Hellouw, Holland

Økonomisk rentabelt og bæredygtigt græs

Under udviklingen af vores produkter gør vi meget ud af, at vores græssorter skal være økonomisk rentable, og at brugen og forvaltningen af græsset skal være bæredygtig. Med dette for øje har vi introduceret Green Earth-kvalitetsmærket for at hjælpe forvaltere af offentlige grønne områder med at opnå en bæredygtig forvaltning.

Helping with Hands

Nogle ting er uvurderlige, som for eksempel andre menneskers smil. Teams fra Barenbrug yder en frivillig indsats i en bred vifte af projekter. Fra skoleartikler til skolebørn i Sydafrika til madlavning til hjemløse i USA. Vores fond Helping with Hands er en væsentlig del af vores firma. Sammen gør vi verden til et bedre sted.

tilbage