'Løb, glid, tackle, scor… En god. kamp starter med godt græs.'

Støtter innovation

Hvordan kan vi hjælpe dig med at tage det næste skridt? Hvad er dine behov? I denne verden under stadig forandring med sine konstant skiftende krav ønsker Barenbrug, at du skal være den bedste. Derfor investerer vi i nye teknologier, nye partnerskaber og innovation. Vi er begejstret af dristige ideer!

Finder nye måder

Find nye måder, opdag det ukendte: vores eksperter rejser verden tynd for at finde nye løsninger for de udfordringer, du møder i fremtiden. Vi elsker at se børn lege, landmænd smile og sportsudøvere svede. Hver dag står flere end 110 forsknings- og udviklingseksperter op om morgenen med ét mål: at tilbyde dig et fundament for muligheder.

 

Tænk globalt, handl lokalt

Vores verdensomspændende forsknings- og udviklingsorganisation gør det muligt for os at tænke globalt og handle lokalt. Da vi er til stede på seks kontinenter i de vigtigste klimaområder på planeten, kan vi tilbyde viden og innovative løsninger til lokal anvendelse og klimaforhold. Har du brug for nærende græs til din kvægbesætning? Robust græs til spændende sportskampe? Eller indbydende græs til byens parker? Vi kan hjælpe. Kendte Barenbrug innovationer er: RPR selvreparerende rajgræs, Mow Saver, NutriFibre, SOS Super Over Seeding og frøforbedringen Yellow Jacket. Innovativ hjælp, der virker. Lad os skabe den løsning, du har brug for!

Så mange behov, så mange løsninger

Frøforbedring, endofytter, inokulanter, hybridavl, sensorteknologi... Vi vender hver sten, når det gælder om at hjælpe dig. Uanset om du er involveret i landbrug, sport eller rekreation, vil vi anspore dig til at få det bedste frem i dig selv. Så hop på traktoren, sving golfkøllen, og slap af. Vi skaber fundamentet for din succes.

Lidenskabelig holdånd

“Hver lørdag træner jeg med et team af talentfulde teenagere. Jeg elsker at være træner og styrke holdet, så de giver deres bedste, når de spiller, og udviser en lidenskabelig holdånd. Som distributør er jeg stolt over at være velinformeret om nye produktteknologier, fremme innovation og tilbyde vores kunder præcis, hvad de har brug for. Fodboldspillere har brug for det bedste fundament for at magien kan opstå.”

 

Johanna McCloskey

Administrerende direktør for Avoncrop Amenity Products Ltd

Winkfield, Berkshire, Storbritannien

tilbage