'Dette års ekstra udbytte i forhold til sidste års er helt utroligt.'

Se et behov. Opfyld det.

Vi elsker synet af landmænd, der nyder deres arbejde, børn, der tumler på en blød græsplæne, og køer, der æder næringsrigt fodergræs. Derfor tilbyder vi de bedste plæne- og fodergræsløsninger. Fordi vores kunder fortjener det bedste fundament – et fundament for muligheder!

Skab løsninger sammen

Hos Barenbrug starter service med, at vi lytter til dig. Dine udfordringer er også vores udfordringer. Hvis du fortæller os om dine behov og ambitioner, kan vi sammen skabe løsningen.

Langsigtede partnerskaber

Teamwork er vores nøgle til succes. Sammen med vores kunder, forskningspartnere og distributionspartnere kan vi opnå mere. Fordi vi ved, at helheden altid er større end summen af de enkelte bestanddele. Vi investerer i langsigtede partnerskaber, fordi de enkelte unikke bidrag gør det muligt for os at excellere. Vidste du, at nogle af vores kunder har handlet hos os i mere end 50 år?

Vi bliver ved med at lære

Vi træder indenfor i din verden for at kunne opfylde dine behov. Hvad har dine dyr brug for? Hvordan kan vi hjælpe dig med at skabe en enestående atmosfære på din golfbane? Hvad kan du gøre for at reparere græsset inden den næste fodboldkamp? For at kunne tilbyde dig det bedste rekrutterer vi kun de bedste. Hos Barenbrug investerer vi konstant i vores virksomheds vigtigste aktiv – mennesker. Og vi er aldrig færdige med at lære. Vores eksperter rejser verden rundt for at udveksle viden og erfaringer med hinanden og med vores kunder. Sammen med vores medarbejdere, uafhængige konsulenter, rådgivere, leverandører, landmænd, groundsmen og anlægsgartnere hæver vi vores viden til et endnu højere niveau. Fordi mennesker gør en forskel. Hvad kan vi hjælpe dig med?

Noget, man kan være stolt af

“Tørke, overdreven regn, sygdomspres er kun nogle af de problemer, landmænd og kvægavlere udsættes for. Alle typer vejr og naturkræfter følger med jobbet. Landbrug og kvægavl er hårdt arbejde, men når alt kommer til alt er det noget, man kan være stolt af. Produktive producenter giver forbrugerne de bedste produkter og den bedste kvalitet. Når producenterne nyder godt af de fantastiske teknologier som Pinpoint og Nutrifiber, som jeg har kunnet introducere dem til, gør det mit job endnu bedre. Når vi introducerer vores kunder til disse løsninger og teknologier, gør det deres arbejde og liv lettere.”

 

Joel Reagan
Professional Forage Product Manager hos Barenbrug
Oregon, USA

Find din løsning

Vores tilstedeværelse på seks kontinenter gør det muligt for os at tænke globalt og handle lokalt. For at høre mere om dine lokale løsninger bedes du kontakte den nærmeste Barenbrug-filial.

tilbage