‘For far kom menneskene altid først. Mennesker gør en forskel.’
Bastiaan og Frank Barenbrug

Royal Barenbrug

En verden af muligheder – det er, hvad Joseph Barenbrug så for sig, når han betragtede græs. Han indledte en forædling af sorter til forskellige formål, som stadig er i gang den dag i dag. Sorter, som egner sig til mange forskellige klimaer. Velsmagende og sunde fodergræsser med høj næringsværdi til køer, fintbladede og smukke grønne græssorter til parker og haver, langsomtvoksende plænegræsser, robuste græssorter til fodboldbaner og rekreative formål … Hvis du kan forestille dig det, kan vi udvikle det!

 

Kunden i første række

Josephs mission var at hjælpe kunderne med at tackle enhver tænkelig udfordring. Denne tradition fortsætter Frank og Bastiaan som fjerde generation. I dag er Barenbrug Group verdens førende forædler af plæne- og fodergræsløsninger. En familievirksomhed helt igennem. Takket være Joseph, Joop og Bert kan vi tilbyde dig 114 års erfaring!

 

Kongelig

I 2004 fik Barenbrug tildelt prædikatet "kongelig" – en hædersbevisning, der kun gives til hollandske virksomheder, som har en meget høj prestige og betydning i deres branche, har eksisteret i mere end 100 år og har en bæredygtig ledelse og et fremragende omdømme. Hos Royal Barenbrug er vi meget stolte af vores kongelige hædersbevisning!

Mission, vision og værdier

Vores mission, vision og kerneværdier er grundlaget for, hvem vi er, og hvad vi gerne vil opnå.

Fakta og tal

Landmænd, børn, husejere, fodboldspillere - uanset hvem du er, og uanset hvilken kontinent du er på, fortjener du det bedste fundament. Vores tilstedeværelse på seks kontinenter gør det muligt for os at tænke globalt og handle lokalt. Nord eller syd, tørt, vådt eller koldt... Vi leverer enge til produktion og glæde!

Kerneaktiviteter

Royal Barenbrug Group er aktiv inden for forskning og udvikling af græsfrø over hele verden. Andre af vores kerneaktiviteter er produktion, markedsføring og salg. På denne side kan du læse mere om, hvad disse aktiviteter omfatter.

Verdensomspændende tilstedeværelse

Royal Barenbrug Group er en global virksomhed med hovedkontor i Holland. Koncernen omfatter 18 produktionsvirksomheder og 11 forskningscentre i alle de store klimazoner.

Gør livet smukt

At score vindermålet i skolemesterskaberne. At se kvæget græsse på en uendelig græsgang. At have en picnic med vennerne i parken. Barenbrug mener, at succes starter fra bunden. Derfor tilbyder vi dig det bedste fundament. Et fundament for muligheder.

tilbage