En verden af muligheder

Landmænd, børn, husejere, fodboldspillere - uanset hvem du er, og uanset hvilken kontinent du er på, fortjener du det bedste fundament. Sundt oksekød i Argentina, glade turister i Central Park, New York, og succesfulde golfspillere ved St. Andrews eller Pebble Beach: Vores tilstedeværelse på seks kontinenter gør det muligt for os at tænke globalt og handle lokalt. Nord eller syd, tørt, vådt eller koldt... Vi leverer enge til produktion og glæde!

 

I de sidste 100 år har vi set et utal af jordarter. Fra fortryllende byhaver til spændende sportsbaner. Fra stærke hollandske diger til uendelige græsgange for kvæg i Brasilien og New Zealand. Forskellige verdener med forskellige krav. Så mange behov, så mange løsninger!

Deling af viden skaber løsninger

Vi har forskningsfaciliteter i alle vigtige klimazoner. Vi står til tjeneste på seks kontinenter med 18 filialer og 22 forsknings- og udviklingssteder i flere end 20 lande. Vores FoU-eksperter forbinder og udveksler indsigt for at skabe nøjagtig den løsning, du har brug for. Vores tilstedeværelse på det afrikanske kontinent skaber en værdifuld kilde til tropiske græsarter over hele verden. Det betyder også, at mælkeproducerende lande som Holland og New Zealand kan drage fordel af hinandens indsigt i næringsstimulerende foder. Sund kvæg, glade landmænd!

 

Find here the locations of our operating companies and R&D activities worldwide

Integreret tilgang

Vores hemmelighed? Vi matcher fremragende avl og forskning med kompetencerne fra stærke partnere på området. Resultatet: De seneste videnskabelige indsigter integreres takket være råd fra eksperter med indgående viden om din virksomhed og region. Uanset om du er involveret i landbrug, sport eller rekreation, vil vi anspore dig til at få det bedste frem i dig selv. Vi holder aldrig op med at lære, så du kan få en konkurrencemæssig fordel. Vi arrangerer intern efteruddannelse for vores medarbejdere og har grundlagt Barenbrug akademi til at uddanne eksterne partnere. Alt dette hjælper med at tilbyde vi dig det bedste fundament.

Skræddersyede svar

At få foderafgrøder til fortsat at vokse i løbet af en tørkeperiode i Argentina og Australien, at få græs, der har fået en hård medfart under i fodboldkamp i Rusland, til hurtigere at komme sig eller give det et boost ved at anvende den rigtige frøforbedringsteknologi på grønne helårsgolfbaner i Frankrig...

 

Har du brug for en skræddersyet løsning til meget specifikke forhold?

 

Så sig til.

tilbage