Forskning og udvikling

Når vi siger at avl af græs og foderbælgfrugter er livsnerven i vores forretning og vores mærker, betyder det, at vi aldrig hviler i vores søgen efter innovation. Vi leder altid efter avlsinnovationer, der leverer maksimal merværdi for alle medlemmer af Barenbrugs kundefamilie.

Research and Development

Opfyldelse af kundebehov

Vores forsknings- og udviklingsteam fokuserer ikke kun på vores kunders behov - men også på vores kunders drømme. Barenbrugs FoU-innovation er engageret i at opnå total produkttilfredshed og er drevet af vores tro på kundefokus. Vores innovationer har undergået talrige officielle forsøg, og vi har nået topplaceringer over hele verden på lister over anbefalede sorter. Med andre ord: Hvis vi påstår noget, leverer vi det også.

 

Tænk globalt, handl lokalt

Barenbrugs FoU-team er spredt over hele verden i alle de vigtigste klimaområder på kloden. På denne måde kan vi levere specialviden og innovative produkter til lokale behov og klimaforhold. Vores organisationen styrkes endvidere af et internationalt netværk af samarbejder og strategiske alliancer med førende universiteter, forskningsinstitutter og partnervirksomheder. Disse relationer hjælper os med at få mest muligt ud af plantegenetik og frøteknologier og tilbyde det bedste til vores kunder.

 

Innovation inden for græs og bælgplanter 

Innovation er mere end noget andet drivkraften i vores globale vækst. En omfattende portefølje af græs- og bælgfrugtsorter, der er designet til at imødekomme hvert eneste af vores kunders behov på verdensplan, hjælper os med at hjælpe dig blive mere produktiv - for ikke at nævne den ekstra tid, du så kan tilbringe med din familie, venner, sport og alt udenfor arbejdsdagen, der gør livet værd at leve!

 

Vi er stolte af vores nyeste innovationer, der har gjort denne drøm til virkelighed:

  • BarOptima PLUS E34 revolutionerer strandsvingel til foderproduktion på kvæglandbrug og forædles sammen med den banebrydende fordelagtige endofyt E34 for at opnå de bedste præstationer under ekstreme klimaforhold.
  • Water Saver gør det muligt at opnå sunde, grønne plæner i områder, der er udsat for tørke og varme, over hele verden.
  • NutriFibre er den nyeste græsteknologi til ensilageproduktion. NutriFibre er baseret på blødbladet strandsvingel, som er en innovation fra Royal Barenbrug Groups internationale forædlingsprogram "Græs til højtydende malkekvæg". NutriFibre-teknologien forener effektiv mineraludnyttelse, høj proteinproduktion, fordøjelige og fiberrige cellevægge samt et intensivt rodnet.
  • RPR står for Regenerating Perennial Ryegrass, en ekstremt stærk type græs, der breder sig ved hjælp af vandrette, overjordiske sideskud. Det er det første almindelige rajgræs, der er udstyret med denne specifikke egenskab. RPR bevarer sin styrke og sit flotte udseende selv under den mest intensive brug, og den høje slidstyrke gør den ideel til sportsbaner.
  • Bæredygtigt, økonomisk græs. Barenbrug hjælper aktivt greenkeepere og forvaltere af grønne områder med at gøre brugen og plejen af græs mere bæredygtig. Vores GreenEarth-mærke bekræfter, at vores græs scorer bedre end tidligere generationer, når det gælder reduceret vandforbrug, gødning, herbicider og slåning.

 

"Innovation er kernen i alt, hvad vi foretager os.”

tilbage