Salg og service

Vi engagerer os i til at øge afgrødeproduktiviteten og -kvaliteten for vores kunder – i sidste ende for at gøre livet smukt. For at gøre dette, leverer vi et førsteklasses udvalg af førende koncepter til at styre produktionen af græs og bælgplanter, ikke kun for de økonomiske behov i dag, men også for at sikre en bæredygtig fremtid. Vores udvalg af sorter, blandinger, forbedret frøteknologi og supplerende produkter er af den allerhøjeste kvalitet.

Opfyldning af vores kunders behov

Vores salgs- og teknikspecialister på stedet er parat til at hjælpe dig med at indføre nye sorter og teknologier, yde træning og assistance ved tekniske problemer eller andet, der måtte blive aktuelt.

 

Lige så stolte vi er over at opfylde vores kunders behov, lige så meget ser vi det som et privilegium at blive inspireret af dem til at finde nye, forbedrede løsninger. Jo bedre vi opfylder dine ønsker og behov og hjælper dig med at få din virksomhed til at vokse, jo bedre kan vi innovere og dele vores fremskridt i hele verden.

 

Find din løsning

Kunder i over 80 lande kommer til os for at få særlige løsninger til særlige cases. Som sådan behøver de ikke at skue langt. Barenbrug-datterselskaber, der er ansvarlige for lokal marketing og salg i deres respektive regioner, findes i flere end 18 lande på 6 kontinenter.

 

Klik på dit land for at finde det Barenbrug-datterselskab, der kan fortælle dig om salg, service og produkter tæt på dig. Du kan også gå på disse hjemmesider for at finde din løsning eller de kontaktoplysninger, som er relevante for dig.

tilbage