Mission, vision og værdier

Grundlaget for vores succes er udtrykt i vores fem kerneværdier og vores mission: Det er ret enkle koncepter, som kan synes mere eller mindre indlysende. Kombinationen af disse centrale elementer er dog alt andet end indlysende.

Vores mission

"At øge dyreproduktiviteten for at hjælpe med at brødføde verden og styrke fornøjelsen ved grønne områder."

Vores vision

Vi ønsker at være den foretrukne partner for innovative og bæredygtige foder- og græsplæneløsninger ved at dele vores globale ekspertise lokalt med vores kunder. Vi sætter kunden i centrum for vores forretning, hvilket gør Barenbrug på alle niveauer til en enestående oplevelse. Det er vores engagement, vores Barenbrug-løfte.

Vores kerneværdier

Vi har defineret fem kerneværdier, der hjælper os med at realisere vores mission på den rigtige måde. Vi tror på, at engagement, innovation, teamwork, integritet og professionalisme kan hjælpe os med at være tro mod os selv og realisere vores mission. 

 

 

 

Disse værdier er kernen i vores ord og handlinger: 

 

Innovativ

Da Joseph Barenbrug så græs, forestillede han sig en verden af muligheder – og det gør vi stadig! Ved at være kreativ, fleksibel og entreprenante kan vi gøre en forskel. For i denne verden i evig forandring med sine konstant skiftende krav er innovation nøglen til succes. Vi elsker at tage de mindre oplagte veje for at finde nye muligheder.

 

Samarbejdende

Vi tror på, at folk virkelig kan styrke hinanden. Sammen med vores kunder, forskningspartnere og distributionspartnere kan vi opnå de bedste resultater. Teamwork er nøglen til vores succes.

 

Omsorgsfuld

Vi mener, at man kun kan opnå ægte værdi gennem bæredygtigt management. Vi mener, at bæredygtigt management er nøglen til ægte værdi. Vi tager vores ansvar. Som familieforretning har vi hos Barenbrug en vision om en sund planet med lykkelige mennesker og stærke kolleger. Derfor er virksomhedens social ansvar kernen i vores forretninger. Vi tror på specifikke, målelige mål og tackler udfordringer – lige som vi gør det med vores fond Helping with Hands. Sammen kan vi gøre verden til et bedre sted.

 

Kompetent

Virksomhedens hjerte? Vores medarbejdere! Vi opfordrer og støtter alle Barenbrugs medarbejdere til at yde deres bedste for vores kunder, leverandører og interessenter.  Fordi mennesker gør en forskel.

 

Integritet

Ærlig, ansvarlig, pålidelig – sådan driver vi vores forretning. God forretning starter simpelthen med gode manerer – derfor har vi nedfældet vores for tid og evighed i vores adfærdskodeks. Fordi stærke relationer er bygget på tillid. Det er det, vores kunder kan drage os til ansvar for. Barenbrug er stolt af dens kongelige hædersbevisning!

 

tilbage