Eftersåning om vinteren – er nu en mulighed med SOS

Eftersåning om vinteren var tidligere en umulighed. Med SOS kan det nu lade sig gøre. Boldbaner bliver brugt dag ud og dag ind. Det er derfor ikke så underligt, at de bliver svært beskadiget om vinteren. Sidst på sæsonen er mange baner slidt fuldstændig ned.

 

 

Om SOS

SOS blev oprindelig etableret og introduceret af Barenbrug i USA i 2006, hvor det omgående blev en populær græssort til idrætsbaner. Efter introduktionen bredte SOS sig hurtigt over hele verden. Vores referencer dokumenterer SOS' succes. F.eks. blev SOS brugt som ”sidste øjebliks” redning til VM i Sydafrika i 2010. Græsset kom frem på ingen tid, så kampene kunne spilles på en grønsvær i topklasse. SOS er også meget populær hos æresdivisionsklubber, hvor der især i vinterperioden eftersås i stor stil. Kvaliteten af boldbanerne er dermed også meget høj.

 

Vinder af innovationspris

Med SOS vandt Barenbrug den hollandske innovationspris Demo-Dagen Sportfacilities

i 2009. Prisen blev overrakt på fagmessen for idræt, leg, rekreation og offentlige grønne områder på det hollandske kongrescenter Papendal. Innovationsprisen er rettet mod produkter og ydelser til idrætsanlæg, sport, leg og rekreation og gives til et innovativt produkt eller en nyskabende ydelse. Prisoverrækkelsen viser, hvor stor opsigt SOS har vakt i sportsverdenen.

 

Vinder af innovationspris

Med SOS vandt Barenbrug den hollandske innovationspris Demo-Dagen Sportfacilities i 2009. Prisen blev overrakt på fagmessen for idræt, leg, rekreation og offentlige grønne områder på det hollandske kongrescenter Papendal. Innovationsprisen er rettet mod produkter og ydelser til idrætsanlæg, sport, leg og rekreation og gives til et innovativt produkt eller en nyskabende ydelse. Prisoverrækkelsen viser, hvor stor opsigt SOS har vakt i sportsverdenen.

 

Græs på ingen tid ved lave temperaturer

SOS er den ideelle løsning til hurtig reparation af din boldbane. Regenereringen tager kun den halve tid efter eftersåningen, og produktet kan bruges gennem hele sæsonen – også når jordbundstemperaturerne er lave. SOS spirer allerede ved temperaturer på 6 °C og etableres lynhurtigt. Efter såningen optræder der således kun en kort regenereringsperiode, hvorefter spillesæsonen kan forlænges med ekstra spilletimer.

 

 

 

Eftersåning ved lave temperaturer 

På de boldbaner, hvor der spilles mest intensivt, slides græsset mest midt på vinteren. Det betyder, at klubberne må improvisere for at finde plads på de gode baner. Med SOS hører dette fortiden til. Hvis der eftersås med SOS på det rigtige tidspunkt ved jordbundstemperaturer på 6 ºC, garanteres en grønsvær af høj kvalitet. Vil du vide mere? Så klik her!

 

 

Gradvækstdage for græs

Graddage bruges normalt i landbruget til at forudsige det rigtige høst- eller gødskningstidspunkt og er også en nyttig metode til at bestemme udviklingen af ukrudt i en afgrøde. Metoden kan også benyttes til græs.

En undersøgelse foretaget af Barenbrug har vist,

at græssorter spirer enten ved lave eller først ved højere temperaturer inden for den normale spiringsperiode. SOS, som er velegnet til eftersåning, udviste den allertidligste spiring blandt alle de undersøgte sorter. Vil du vide mere? Så klik her!

 

 

 

 

 

 

Den hurtigste etablering

Den hurtigste etablering ved lave temperaturer med den nyeste generation af westerwoldisk rajgræs: SOS! SOS er i de seneste år blevet kendt som den ideelle blanding til eftersåning og en ekstremt hurtig etablering ved lave jordbundstemperaturer (6 °C). Det betyder, at du har en tæt grønsvær hele året rundt. Vil du vide mere? Så klik her!

 

Forlænget spillesæson


Når der eftersås med SOS, kan spillesæsonen forlænges betydeligt. Ved at efterså banen tidligt på sæsonen kan græsdækket på banen bevares intakt. Der kan således spilles mere intensivt på banen end tidligere. Med SOS øges antallet af spilletimer væsentligt, sommetider med mere end 100 timer om året. Vil du vide mere? Så klik her!

 

Reparation af plænen efter vinteren

Vinterskader på grønsværen kan nemt repareres med SOS. Allerede tidligt på foråret kan der eftersås med SOS. Du kan således opnå et tæt græstæppe under kolde forhold på blot få uger. Du kan naturligvis efterså hele banen, men du kan også nøjes med de bare pletter og dermed spare på udgifterne. Vil du vide mere? Så klik her!

 

Mange efterligninger – kun én original

Vores produkter kopieres overalt i verden.

Billige ” kopivarer markedsføres udokumenteret og “udvikles” i løbet af få måneder efter introduktionen af f.eks. Vil du vide mere? Så klik her!

 

Det siger kunderne

 "SOS væltede op af jorden."


Henry de Weert, Groundsman hos FC Twente, Enschede (NL)

 

"SOS har sparet os for mange penge."

Remy de Milde, Field manager hos Feyenoord, Rotterdam (NL)

 

"Jeg kunne ikke tro mine egne øjne."

John Gozeling, Gozeling Landscaping, Velserbroek (NL)

 

"Etableringshastigheden var forbløffende."

Jean-Louis Lange, SC Cumavaux, Villiers-le-Bouillet (BE)

 

"SOS er den ideelle ”redningsgræsblanding."

Ian Fulp, direktør for Kodiak Parks and Recreation, Alaska (US)