HEADER-Turf-ResilientBlue-500p-2024!

Prisvindende græsteknologi er nu tilgængelig for anlægsgartnere og plæneejere!

Efter sidste års succesfulde lancering på markedet for golf, sport og rullegræs, blev den prisvindende Resilient Blue® græs teknologi udsolgt på rekordtid. Resilient Blue® græs teknologien er igen tilgængelig, nu for alle fagfolk i den grønne branche!

Kun til anlægsgartnere og plæneejere: Resilient Blue® Lawn, græs der kæmper sig tilbage

Resilient Blue® Lawn græsfrøblanding er den perfekte løsning hvor der kræves en stærk, finbladet plæne, som kan modstå ekstreme vejrforhold, og som hurtigt reetablerer sig efterfølgende. Så ingen grund til bekymring, selv under ekstreme forhold. Hver enkelt græsplante skal stå model til meget under ekstreme forhold, men ikke alle er i stand til at overleve eller reetablere sig bagefter.
 
Græsfrøblandinger med Resilient Blue® Græs Teknologi lider langt mindre under ekstreme forhold som tørke og varme. Resilient Blue® Lawn sikrer også den hurtigste reetablering efter stressende perioder. Det er det, vi kalder resiliens!

Resilient Blue® vinder den hollandske Innovationspris for idrætsfaciliteter!

Efter mange års forskning under forskellige forhold, lancerede Barenbrug deres Resilient Blue® Græs Teknologi under den første ‘Barenbrug Online Event’ i februar 2021. Efter blot tre måneder blev dens fantastiske potentiale anerkendt, og tildelt den hollandske Innovationspris for sportsfaciliteter 2021, den mest efterspurgte græsteknologi til sportsbaner.

 

Prisen, som uddeles årligt, er et fælles initiativ fra den hollandske Brancheforening for idræts- og kulturteknologi (De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek BSNC), den hollandske Idræts- og Kommuneforening (Vereniging Sport en Gemeenten), Den hollandske Olympiske Komité*Det hollandske Idrætsforbund, og Fagmessen for idrætsfaciliteter (Vakbeurs Sportaccommodaties).

Resilient Blue® er en investering i en bæredygtig og langsigtet løsning!

Vil du vide mere om Resilient Blue?

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer. Vil du undgå dette? Det kan du med Resilient Blue®!

Her kan du læse mere om høj tolerance i stressperioder.

 

Resiliens handler ikke kun om at kunne holde til ekstreme vejrforhold, men i høj grad også om at sikre en hurtig genvækst efter belastningen.

Her kan du læse mere om hurtig genvækst med Resilient Blue®.

 

En god slidstyrke er en forudsætning for en resilient idrætsbane. Resilient Blue® indeholder vores stærke RPR®-teknologi, som garanter dig en høj slidstyrke.

Her kan du læse mere om exceptionel slidstyrke.

 

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s resiliente egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så din grønsvær holder sig både sundere og grønnere.

Her kan du læse mere om Resilient Blue® og sygdomstolerance.

 

tilbage