HEADER-Turf-ResilientBlue-500p-2024!

Høj tolerance i stressperioder

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer.

Resilient Blue er unik

I modsætning til de gængse sorter af engrapgræs holder Resilient Blue® hovedet koldt under disse forhold og kan holde til en lang række stressfaktorer. Ved at regenerere på det rigtige tidspunkt er Resilient Blue® i stand til at tage kampen op og danne et optimalt græsdække. Det gør Resilient Blue® unik!

 

Under udviklingen af Resilient Blue® har vi udsøgt os de stærkeste planter med den højeste grad af tilpasningsevne og hårdførhed. Og vi gør det absolut ikke nemt for vores græsplanter under vores forsøg, hvor de udsættes for de mest ekstreme forhold. Disse græsplanter er klædt godt på til følgerne af de klimaforandringer, vi går i møde!

 

Kilde: Landlab Institute Italy, 2017.

Ekstrem selektion i "rainout shelters" i Sydeuropa ved en kombination af varme- og tørkestress. Situationen før og efter en 6-ugers stressperiode uden kunstvanding. Kilde: Landlab Institute Italy, 2017.

Vil du vide mere om Resilient Blue?

Resilient Blue® er en ny græsteknologi, som har en høj resiliens over for kraftige regnskyl, kvælende varme og knastørre somre. Resilient Blue® lader sig ikke slå ud af ekstreme stressperioder, men tager kampen op! 

Her kan du læse mere om, hvad Resilient Blue® helt præcist er.

 

Resiliens handler ikke kun om at kunne holde til ekstreme vejrforhold, men i høj grad også om at sikre en hurtig genvækst efter belastningen.

Her kan du læse mere om hurtig genvækst med Resilient Blue®.

 

En god slidstyrke er en forudsætning for en resilient idrætsbane. Resilient Blue® indeholder vores stærke RPR®-teknologi, som garanter dig en høj slidstyrke.

Her kan du læse mere om exceptionel slidstyrke.

 

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s resiliente egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så din grønsvær holder sig både sundere og grønnere.

Her kan du læse mere om Resilient Blue® og sygdomstolerance.

 

tilbage