HEADER-Turf-ResilientBlue-500p-2024!

Hvad er Resilient Blue?

Vær forberedt på ekstreme forhold! Klimaet er i forandring verden over. Ekstreme vejrforhold er efterhånden snarere reglen end undtagelsen. Vi oplever kraftige regnskyl, kvælende varme og meget tørre somre. Det sætter dig under et større pres, hvis du arbejder med græs til daglig: Skal du vande, og i givet fald hvor meget? Er din gødning blevet udvasket? Kan du klippe græsset, når det er så vådt? Der er dog ingen grund til panik! Der findes en ny græsteknologi, som klarer sig på “hårdfør” vis under disse ekstreme forhold – Resilient Blue®! Dette græs lader sig ikke slå ud af ekstrem stress, men tager kampen op!

Resilient Blue – den nye standard for bæredygtighed

Grønt græs, selv efter ekstreme forhold – uden bekymringer. Hver enkelt græsplante skal stå model til meget under de ekstreme vejrforhold. Det er ikke dem alle, der er i stand til at overleve disse forhold – eller til at komme sig bagefter. Med Resilient Blue®-teknologi lider græsset langt mindre under ekstreme forhold som tørke og varme. Resilient Blue®-teknologi sikrer også den hurtigste genvækst efter en stressende periode. Det er det, vi kalder hårført græs! Hårdførhed er den nye standard for bæredygtighed.

Resilient Blue-græsteknologi

Resilient Blue® består af græsarter, der udmærker sig ved deres hårdførhed. Blandingen er baseret på specialudviklede hårdføre sorter af engrapgræs. Resilient Blue®-græsfrøene er behandlet med Yellow Jacket Water Manager. Den unikke Yellow Jacket Water Manager frøforbedring sørger for en optimal fugtstyring omkring frøene. Det sikrer, at græsfrøene spirer, og at de unge, skrøbelige planter kan udvikle sig uden stresspåvirkning til sunde og livskraftige græsplanter! Resilient Blue®-teknologi danner således et robust grundlag, der sikrer, at græsset er klædt på til fremtidens ekstreme forhold!

De største fordele er:

  • høj tolerance i stressperioder
  • hurtig genvækst efter stressperioder
  • ekstraordinær trafiktolerance
  • høj sygdomstolerance

Vil du vide mere om Resilient Blue?

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer. Vil du undgå dette? Det kan du med Resilient Blue®!

Her kan du læse mere om høj tolerance i stressperioder.

 

Resiliens handler ikke kun om at kunne holde til ekstreme vejrforhold, men i høj grad også om at sikre en hurtig genvækst efter belastningen.

Her kan du læse mere om hurtig genvækst med Resilient Blue®.

 

En god slidstyrke er en forudsætning for en resilient idrætsbane. Resilient Blue® indeholder vores stærke RPR®-teknologi, som garanter dig en høj slidstyrke.

Her kan du læse mere om exceptionel slidstyrke.

 

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s resiliente egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så din grønsvær holder sig både sundere og grønnere.

Her kan du læse mere om Resilient Blue® og sygdomstolerance.

 

tilbage