HEADER-Turf-ResilientBlue-500p-2024!

Høj slidstyrke

En god slidstyrke er en forudsætning for en hårdfør og slidstærk idrætsbane. Alle de sorter af engrapgræs, der anvendes i Resilient Blue®, udsættes for ekstreme slidpåvirkninger og skal udmærke sig i disse for at blive godkendt til brug i Resilient Blue®-græsteknologi.

RPR og Resilient Blue græsteknologi

Derudover indeholder Resilient Blue® også vores kraftfulde RPR®-teknologi. RPR® (selvhelende alm. rajgræs) danner i modsætning til traditionelt alm. rajgræs udløbere, som sikrer lynhurtig genvækst efter enhver skade. Gængs alm. rajgræs, som har en tueformet vækst, har ikke denne egenskab. Evnen til at danne udløbere gør RPR® særdeles stærk i forhold til genvækst. RPR® er desuden meget hurtig til at spire og etablere sig.  RPR®- og Resilient Blue®-græsteknologierne går hånd i hånd og forstærker hinanden indbyrdes. En stærk og hårdfør kombination!

Græsplanterne udsættes for ekstraordinære slidpåvirkninger ved hjælp af en slidmaskine. Kilde: Wolfheze Research.

Vil du vide mere om Resilient Blue?

Resilient Blue® er en ny græsteknologi, som har en høj resiliens over for kraftige regnskyl, kvælende varme og knastørre somre. Resilient Blue® lader sig ikke slå ud af ekstreme stressperioder, men tager kampen op! 

Her kan du læse mere om, hvad Resilient Blue® helt præcist er.

 

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer. Vil du undgå dette? Det kan du med Resilient Blue®!

Her kan du læse mere om høj tolerance i stressperioder.

 

Resiliens handler ikke kun om at kunne holde til ekstreme vejrforhold, men i høj grad også om at sikre en hurtig genvækst efter belastningen.

Her kan du læse mere om hurtig genvækst med Resilient Blue®.

 

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s resiliente egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så din grønsvær holder sig både sundere og grønnere.

Her kan du læse mere om Resilient Blue® og sygdomstolerance.

 

 

 

tilbage