HEADER-Turf-ResilientBlue-500p-2024!

Høj sygdomstolerance

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s hårdføre egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så dit græstæppe holder sig både sundere og grønnere.

Høj sygdomstolerance

Det betyder, at der kan spilles kontinuerligt på banen. Og du sparer udgifter til vedligeholdelse, reparation af skader og pesticider.

Vi forsker i alle almindelige græssygdomme under forskellige forhold, bl.a. i stressende situationer. Resilient Blue® er klædt på til at modstå angreb fra f.eks. blad pletsyge og sommerfusarium.

Vil du vide mere om Resilient Blue?

Resilient Blue® er en ny græsteknologi, som har en høj resiliens over for kraftige regnskyl, kvælende varme og knastørre somre. Resilient Blue® lader sig ikke slå ud af ekstreme stressperioder, men tager kampen op! 

Her kan du læse mere om, hvad Resilient Blue® helt præcist er.

 

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer. Vil du undgå dette? Det kan du med Resilient Blue®!

Her kan du læse mere om høj tolerance i stressperioder.

 

Resiliens handler ikke kun om at kunne holde til ekstreme vejrforhold, men i høj grad også om at sikre en hurtig genvækst efter belastningen.

Her kan du læse mere om hurtig genvækst med Resilient Blue®.

 

En god slidstyrke er en forudsætning for en resilient idrætsbane. Resilient Blue® indeholder vores stærke RPR®-teknologi, som garanter dig en høj slidstyrke.

Her kan du læse mere om exceptionel slidstyrke.

 

tilbage