HEADER-Turf-ResilientBlue-500p-2024!

Hurtigste genvækst efter varme og tørke

Hårdførhed handler ikke kun om at kunne holde til ekstreme vejrforhold, men i høj grad også om at sikre en hurtig genvækst efter disse forhold.

Resilient Blue kommer sig hurtigt

Hvis dit græs er udsat for kraftig tørke- og varmestress, kan du trygt stole på, at Resilient Blue® tager kampen op og kommer stærkt tilbage. Resilient Blue® har en stresstolerance, der er langt over middel, og regenererer væsentligt hurtigere efter ekstreme forhold.

Kilde: Landlab Institute Italy, september-oktober 2017.

Vil du vide mere om Resilient Blue?

Resilient Blue® er en ny græsteknologi, som har en høj resiliens over for kraftige regnskyl, kvælende varme og knastørre somre. Resilient Blue® lader sig ikke slå ud af ekstreme stressperioder, men tager kampen op! 

Her kan du læse mere om, hvad Resilient Blue® helt præcist er.

 

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer. Vil du undgå dette? Det kan du med Resilient Blue®!

Her kan du læse mere om høj tolerance i stressperioder.

 

En god slidstyrke er en forudsætning for en resilient idrætsbane. Resilient Blue® indeholder vores stærke RPR®-teknologi, som garanter dig en høj slidstyrke.

Her kan du læse mere om exceptionel slidstyrke.

 

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s resiliente egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så din grønsvær holder sig både sundere og grønnere.

Her kan du læse mere om Resilient Blue® og sygdomstolerance.

 

tilbage