Barenbrug Mexico

Kære Barenbrug-frøavler

Et af vores strategiske mål i Royal Barenbrug Group er at styrke vores markedsposition i segmentet for tropiske græsser. Vi er derfor stolte af at kunne meddele, at vi har startet et nyt selskab: Barenbrug Mexico S.A.P.I. de C.V.

Barenbrug International er hovedaktionær i Barenbrug Mexico, og vores lokale partner Semillas Berentsen er minoritetsaktionær i selskabet. Barenbrug Mexico skal udvikle og udvide markedet for tropiske frø i det mellemamerikanske marked for Royal Barenbrug Group.

 

Barenbrug Mexico skal hovedsageligt fokusere på produktion, forarbejdning og markedsføring af tropiske græsser, i starten med hovedvægt på Brachiaria-hybrider til det mellemamerikanske marked i samarbejde med Dow AgroSciences.

 

Samarbejdet med Berentsen-familien har rødder flere generationer tilbage – faktisk er Berentsen-familien (http://www.semillasberentsen.com.mx) Barenbrug Groups ældste samarbejdspartner. Barenbrugs græsser og bælgplanter til den ”kølige sæson” i Mexico vil fortsat blive markedsført af Semillas Berentsen.

 

Oprettelsen af Barenbrug Mexico er en forlængelse af The Royal Barenbrug Groups målsætning om øget tilstedeværelse på alle markeder verden rundt. Barenbrug vil fortsat investere i forskning og udvikling af både foder- og plænegræsser og derved kunne præsentere nye løsninger til disse områder.

 

Roberto Berentsen Heger bliver chef for Barenbrug Mexico. Han har en stor markedserfaring inden for foder- og plænegræsser. Vi ønsker Roberto og hans team masser af succes med at udvikle denne nye virksomhed.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Bastiaan J. Barenbrug
Bestyrelsesformand