Barenbrug introducerer ny græsteknologi 11. februar 2021

Barenbrug introducerer en ny, resilient græsteknologi til professionelle, der arbejder med plænegræs, såsom greenkeepere, groundsmen og rullegræsproducenter. Vil du gerne ruste dit græs bedre til de ekstreme vejrforhold? Barenbrug inviterer dig til den officielle introduktion af en ny græsteknologi, der hjælper dig til at blive klar til fremtidens ekstremer. Sæt kryds i kalenderen: Den 11-02-2021 kl. 11.00 CET!

New grass technology by Barenbrug

Klimaforandringerne medfører i stigende grad ekstreme vejrforhold. Efter flere års udviklingsarbejde og adskillige forsøg under ekstreme vejrforhold har Barenbrug udviklet en teknologi, der klæder professionelle inden for plænegræs på til at håndtere disse situationer. Løsningen: Græsteknologi, der ikke lader sig slå ud, men tager kampen op!  

 

Barenbrug Online Event

Denne unikke teknologi er løsningen, som giver det bedste tørke- og varmetolerante plænegræs i regioner med køligt klima. Og den har også fremragende vinterpræstationer! Som følge af den aktuelle pandemi foregår den officielle introduktion digitalt via et Barenbrug-online event den 11. februar kl. 11.00 CET. Ved dette event vil vi vise mulighederne med denne græsteknologi for forskellige professionelle, der arbejder med plænegræs, og give jer et indblik i den tekniske baggrund.

Subscribe Now and Don't miss a Thing!

Sign up for the Barenbrug online event! Click here.

View Teaser video - Barenbrug Online Event 2021

 

tilbage