Barenbrug udvider sit team i Danmark

Fodergræsspecialist Carsten Holmgaard er ansat som produktchef for fodergræs

 

Barenbrug har ansat fodergræsspecialist Carsten Holmgaard som produktchef for fodergræs i Danmark. Carsten får ansvaret for at udvikle relationerne med landmænd, konsulenter og forhandlere

i Danmark. Med denne nyoprettede stilling tager Barenbrug et vigtigt skridt i forhold til at udvide sin betjening af det danske marked. 

 

 

 

Carstens passion for græs

Carsten Holmgaard har over 20 års erfaring fra det danske marked for fodergræs. Han er uddannet landbrugstekniker og har været ansat i flere salgsstillinger inden for landbrugssektoren, i de seneste 10 år hos frøforhandleren Linds AS. Carsten er fast besluttet på at dele ud af sit solide kendskab til fodergræs i Danmark.

 

"Frøblandinger af høj kvalitet og kendskab til, hvad disse blandinger kan anvendes til på bedriften, er i mine øjne meget vigtige for den moderne landmand. Målet med mit arbejde er at tilføre bedriften værdi ved at forsyne landmanden med relevante produkter og relevant viden," forklarer Carsten.

"Barenbrug tilbyder kvalitetsblandinger og nye og innovative produkter på det danske marked, som kan anvendes til at øge mælkeproduktionen. Virksomhedens nyskabende karakter passer godt til mig."

 

GreenSpirit fodergræsfrø i Danmark

Barenbrug GreenSpirit græsfrø forhandles på det danske marked af Linds AS. Eksempler på Barenbrug-blandinger i Danmark er NutriFibre (en blanding med blødbladet strandsvingel) og højtydende alm. rajgræs. Barenbrugs ansættelse af Carsten Holmgaard understreger virksomhedens ambition om at tilbyde danske landmænd den bedst mulige service, når det handler om brugen af fodergræsfrø til optimering af græsmarkens produktivitet.

 

Royal Barenbrug Group

Barenbrug Danmark er en del af Royal Barenbrug Group, en familieejet virksomhed, hvis kerneaktiviteter er græsfrøproduktion, forædling og international markedsføring af frø til plænegræs, fodergræs og kløver. Med 715 ansatte og 29 afdelinger i 19 lande fordelt på 6 kontinenter har Barenbrug været verdens førende græsfrøproducent i over 110 år.