Hurtig etablering med SOS

Når spillesæsonen er ovre, trænger nedslidte sportsplæner til grundig istandsættelse. Tiden der er til rådighed for istandsættelse, er begrænset på grund en stram overfyldt kampplan.


Nu er det muligt at reducere regenereringstiden. Ved eftersåning med SOS er en græstæthed på mindst 60% garanteret i løbet af en måned. Det er 15 dage hurtigere end med Alm. Rajgræs.

 

SOS spirer ved ekstremt lave jordtemperaturer
Til udvikling af SOS er der forædlet og fremavlet græssorter, der er i stand til at spire og etablere sig hurtigt ved såvel lave som høje jordtemperaturer. Disse sorter giver en tidsgevinst på op til 30 dage sammenlignet med Alm. Rajgræs ved lave temperaturer.

 

Flere spilletimer med SOS
SOS gør det muligt at efterså sportsplænerne gennem hele fodboldsæsonen. Mulighederne for at spille på anlæggene udvides herved betydeligt. For selv de bedste sportsplæner med et godt toplag, dræning og omhyggelig vedligeholdelse, er allerede nedslidte hen imod jul på grund af intensiv brug. Antallet af spilletimer forøges betydeligt med SOS, godt 100 ekstra spilletimer på årsbasis er en væsentlig ændring!