Mestrene i den hollandske 1. Division spiller på SOS græs fra Barenbrug.

I 2009 sæsonen spiller mestrene i den hollandske 1. division - AZ-Alkmaar - på Barenbrug græs.Wijnand Vermeulen's hold - folkene der er ansvarlige for at tilvejebringe den perfekte

spilleoverflade - blev tildelt ekstra opmærksomhed gennem brugen af Barenbrugs produkter.

 

Fodboldbanen i Alkmaar blev eftersået to gange sidste vinter med den revolutionerende SOS græsblanding. SOS er den eneste type græs der spirer ved relativ lav jordtemperatur (6°C), og gror meget hurtigt. De resultater spillerne har opnået på banen står nu og skinner i klubbens pokalskab.

De nationale mestre har spillet alle deres hjemmekampe på Barenbrug græs de seneste fem år. Stort set alle klubber i 1. division anerkender vigtigheden af en god spilleoverflade, og anvender Barenbrug græs. Det er ligeledes sådan, at flere og flere amatørspillere nyder godt af at have et græstæppe af høj kvalitet året rundt, takket være den nye SOS græsblanding.


Barenbrug - Det grønneste græs

Barenbrug Gruppen opererer internationalt indenfor følgende kerneområder: planteforædling, frøproduktion og markedsføring. Med en medarbejderstab på 500 ansatte, og 22 afdelinger fordelt på 5 kontinenter, er Barenbrug en af de største græsfrø firmaer i verden. Barenbrug investerer løbende i forædling og udvikling. Med introduktionen af SOS, understreger Barenbrug sin position som et innovativt markedskedende firma inden for sit forretningsområde.