Header-product-ResilientBlue!

Resilient Blue® Golf

Resiliens i ekstreme situationer

  • høj tolerance i stressperioder.
  • hurtig genvækst efter stressperioder.
  • ekstraordinær trafiktolerance.
  • høj sygdomstolerance.
  • Green
  • Tee
  • Fairway
  • Rough

Vær forberedt på ekstreme forhold! Klimaet er i forandring verden over. Ekstreme vejrforhold er efterhånden snarere reglen end undtagelsen. Vi oplever kraftige regnskyl, kvælende varme og meget tørre somre. Det sætter dig under et større pres, hvis du arbejder med græs til daglig: Skal du vande, og i givet fald hvor meget? Er din gødning blevet udvasket? Kan du klippe græsset, når det er så vådt? Der er dog ingen grund til panik! Der findes en ny græsteknologi, som klarer sig på “hårdfør” vis under disse ekstreme forhold – Resilient Blue®! Dette græs lader sig ikke slå ud af ekstrem stress, men tager kampen op!

 

Høj tolerance i stressperioder

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer. I modsætning til de gængse sorter af engrapgræs holder Resilient Blue® hovedet koldt under disse forhold og kan holde til en lang række stressfaktorer. Ved at regenerere på det rigtige tidspunkt er Resilient Blue® i stand til at tage kampen op og danne et optimalt græsdække. Det gør Resilient Blue® unik!

 

Hurtig genvækst efter stressperioder

Hvis dit græs er udsat for kraftig tørke- og varmestress, kan du trygt stole på, at Resilient Blue® tager kampen op og kommer stærkt tilbage. Resilient Blue® har en stresstolerance, der er langt over middel, og regenererer væsentligt hurtigere efter ekstreme forhold.

 

 

Ekstraordinær trafiktolerance

Resilient Blue® indeholder vores stærke RPR®-teknologi. RPR® (selvhelende alm. rajgræs) danner i modsætning til traditionelt alm. rajgræs udløbere, som sikrer lynhurtig genvækst efter enhver skade. Gængs alm. rajgræs, som har en tueformet vækst, har ikke denne egenskab. Evnen til at danne udløbere gør RPR® særdeles stærk i forhold til genvækst. RPR® er desuden meget hurtig til at spire og etablere sig.  RPR®- og Resilient Blue®-græsteknologierne går hånd i hånd og forstærker hinanden indbyrdes. En stærk og hårdfør kombination!

 

Høj sygdomstolerance

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s hårdføre egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så dit græstæppe holder sig både sundere og grønnere. Det betyder, at der kan spilles kontinuerligt på banen. Og du sparer udgifter til vedligeholdelse, reparation af skader og pesticider.

 

Resilient Blue® Golf egner sig naturligvis også fortrinligt til nysåning og danner et smukt afbalanceret, tæt og robust græstæppe. Uanset hvor der er brug for Resilient Blue®-teknologi for at modstå de ekstreme forhold, vil græsset etablere sig og gøre, hvad det skal! Golfblandingen er en "low input"-blanding, der kan klare sig med mindre næring og vedligeholdelse end standardgræsblandinger til samme formål. Resilient Blue® Golf er en investering i en bæredygtig og langsigtet løsning!

 

Her kan du læse mere om Resilient Blue®: https://www.barenbrug.dk/resilient-blue 

Resilient Blue® - Grass that fights back
Sammensætning
Species
50%
Resilient Blue® (behandlet med Yellow Jacket Water Manager)
25%
Alm. Rajgræs - RPR® Technology
12,5%
Bakkesvingel
12,5%
Rødsvingel uden udløbere
Specifikationer
Min. klippehøjde
Fra 12 mm
Såtæthed eftersåning
10 - 15 g/m2
Sådybde
5-10 mm
Emballage
15 kg
Klippehøjder fra
Modstå meget korte klip
Højere sygdomsresistens
Et tættere græstæppe
Hurtig etablering
Selvreparerende
Højere slidstyrke om sommeren
Højere slidstyrke om vinteren
Grøn året rundt
Kræver mindre vanding
Kræver mindre gødning
Kræver færre klipninger
Kræver færre plantebeskyttelsesmidler
Golfbaner

Barenbrug har udviklet græsfrø specielt til golfbaner i mere end halvtreds år. Det har resulteret i højtudviklede, globalt banebrydende blandinger til golfbaner. Barenbrug arbejder tæt sammen med greenkeepere og golfbanearkitekter med henblik på udvikling af nye produkter, der opfylder de seneste praktiske krav.

Barenbrug har udviklet græsfrø specielt til golfbaner i mere end halvtreds år. Det har resulteret i højtudviklede, globalt banebrydende blandinger til golfbaner. Barenbrug arbejder tæt sammen med greenkeepere og golfbanearkitekter med henblik på udvikling af nye produkter, der...

Barenbrug har udviklet græsfrø specielt til golfbaner i mere end halvtreds år. Det har resulteret i højtudviklede, globalt banebrydende blandinger til golfbaner. Barenbrug arbejder tæt sammen med greenkeepere og golfbanearkitekter med henblik på udvikling af nye produkter, der opfylder de seneste praktiske krav.

Kontakt
Mere
Hvor kan det købes
Mere