HEADER_SOS-LR-2024!

SOS® Lawn Repair

Den hurtigste løsning til reparation af din plæne

  • Super Over Seeding.
  • Hurtig reparation.
  • Også egnet til koldere forhold.
  • Plæner og grønne arealer
  • Vejrabatter

Den hurtigste etablering

Nu er en hurtig etablering mulig med den nyeste generation af enårig rajgræs: SOS®! SOS® er på grund af den hurtige etablering blevet en meget kendt og populær blanding i de seneste år. Om vinteren er det hårdt tiltrængt at få boldbanerne repareret, så de hurtigst muligt kan tages i brug igen. Eftersåning med SOS® garanterer et græsdække på mindst 60 % inden for en måned. Det er hele 18 dage hurtigere end med standardblandinger, der indeholder alm. rajgræs.

 

Eftersåning ved lave temperaturer

Med de fleste græsblandinger er eftersåning ved lave temperaturer en umulighed, men med SOS® kan der eftersås allerede ved jordbundstemperaturer på 4 ºC. Normalt er klubberne nødt til at rykke rundt for at finde gode baner at spille på. Det hører fortiden til med SOS®. Hvis der eftersås med SOS® på det rigtige tidspunkt, allerede sidst på vinteren, garanteres en grønsvær af høj kvalitet.

 

Grafen nedenfor viser, hvor hurtigt SOS® etableres og regenereres ved eftersåning i januar ved en jordbundstemperatur på 4 ºC. Allerede en måned senere er græsdækket mere end 60 %. SOS® er løsningen til eftersåning ved lave temperaturer.

 

Forlænget spillesæson

At forlænge spillesæsonen er lettere sagt end gjort, da almindelige græsblandinger ikke spirer ved lave jordtemperaturer, men med SOS® kan spillesæsonen forlænges med et par måneder. Når plænen eftersås i det tidlige forår, kan græsdækket bevares intakt. Der kan således spilles mere intensivt på banen end tidligere. Med SOS® kan spillesæsonen forlænges, sommetider med over 100 timer om året.

 

 

 

Sammensætning
Species
50%
SOS® Grass Technology
50%
Alm. rajgræs
Specifikationer
Etableringshastighed:
Meget hurtigt
Kvælstofbehov:
Høj
Væksthastighed:
Meget hurtigt
Udsædsmængde pr. 100 m²
2-5kg
Udsædsmængde pr. m²
20-50g
Klippehøjde
20-40 mm
Emballage
15kg
Sådybde
5-10mm
Højere slidtolerance
Højere tørketolerance
Hurtigere etablering
Velegnet til skygge
Mere finbladet
Kræver mindre vedligeholdelse
Kræver mindre gødning
Højere sygdomstolerance
Selvreparerende
Spirer ved lav temperatur
Hurtigere spiring
Større vinterhårdførhed
Tidlig vækst i foråret
Grønne arealer

Græs er en vigtig bestanddel i vores liv. Man finder det overalt i haver og parker. Den praktiske anvendelse er vigtig, men det er dets æstetiske tiltrækningskraft og dets evne til at rense luft og vand ligeledes. Med en omhyggeligt udvalgt græsfrøblanding kan du have glæde af din plæne i mange år!

Græs er en vigtig bestanddel i vores liv. Man finder det overalt i haver og parker. Den praktiske anvendelse er vigtig, men det er dets æstetiske tiltrækningskraft og dets evne til at rense luft og vand ligeledes. Med en omhyggeligt udvalgt græsfrøblanding kan du have glæde af...

Græs er en vigtig bestanddel i vores liv. Man finder det overalt i haver og parker. Den praktiske anvendelse er vigtig, men det er dets æstetiske tiltrækningskraft og dets evne til at rense luft og vand ligeledes. Med en omhyggeligt udvalgt græsfrøblanding kan du have glæde af din plæne i mange år!

Hvor kan det købes
Mere