Bar All Bent

Hurtige greens og perfekte vinteregenskaber

  • Green
  • Tee
  • Fairway
  • Rough

Høj brugsintensitet om vinteren

Mange græsser overlever ikke vinteren. Kvaliteten af spillene falder drastisk, og greenene bliver nærmest umulige at spille på. Bar All Bent derimod tillader høj spilleintensitet om vinteren. Græsset bevarer i stor udstrækning sin farve, og spillekvaliteten er lige så god som om sommeren. Det er ikke muligt at opnå præcis samme farve om vinteren som om sommeren, men en anden stor fordel ved Bar All Bent er, at græsset bliver grønt igen meget hurtigt. STRI's diagram viser, at den visuelle kvalitet af de sorter, der indgår i Bar All Bent, er højere end af sædvanlig almindelig hvene. Den grønne farve om vinteren fremgår desuden tydeligt af det andet diagram, hvor Bar All Bent opnår en score på 6,8, mens sædvanlig almindelig hvene må nøjes med et 6-tal.

 

 

Tåler tæt klipning

Bar All Bent består af 100 % almindelig hvene. Blandingen består af mindst to forskellige sorter, der tilsammen giver flotte resultater. Ét af de flotte resultater er, at Bar All Bent tåler tæt klipning særdeles godt – helt ned til 3…4 mm.

 

 

Greens med stor boldhastighed

Fordi Bar All Bent kan klippes så tæt, danner blandingen indbydende, jævne greens, hvilket medfører en meget høj spillekvalitet med lav rullemodstand. Boldhastigheder er nemme at måle præcist med et såkaldt stimpmeter. STRI's diagram viser tydeligt, hvordan boldhastigheden på greens med Bar All Bent er højere end på greens med sædvanlig almindelig hvene.

 

 

Tæt græstæppe

Det vigtigste krav, som alle greens skal leve op til, er et meget tæt græstæppe. Og det er lige præcis, hvad almindelig hvene danner med sine jordstængler (rhizomer). Den slags tætte græstæpper medfører store boldhastigheder. Greenen forbliver tæt selv ved meget tæt klipning. Greens tilsåede med Bar All Bent føles som det fineste grønne filt. Forskningsresultater fra STRI viser ligeledes, at græsplanterne i Bar All Bent som vist i diagrammet har smallere blade end sædvanlig almindelig hvene.

 

Sammensætning
Species
100%
Alm. Hvene (mindst 2 sorter)
Specifikationer
Etableringshastighed:
normal
Gødningsbehov:
normalt
Væksthastighed:
normal
Udsædsmængde:
6 - 8 g/m²
Klippehøjde:
fra 3 mm
Sækkestørrelse:
15 kg
Sådybde:
0,4 - 0,6 cm
Klippehøjder fra
Modstå meget korte klip
Højere sygdomsresistens
Et tættere græstæppe
Hurtig etablering
Selvreparerende
Højere slidstyrke om sommeren
Højere slidstyrke om vinteren
Grøn året rundt
Kræver mindre vanding
Kræver mindre gødning
Kræver færre klipninger
Kræver færre plantebeskyttelsesmidler
Golfbaner

Barenbrug har udviklet græsfrø specielt til golfbaner i mere end halvtreds år. Det har resulteret i højtudviklede, globalt banebrydende blandinger til golfbaner. Barenbrug arbejder tæt sammen med greenkeepere og golfbanearkitekter med henblik på udvikling af nye produkter, der opfylder de seneste praktiske krav.

Barenbrug har udviklet græsfrø specielt til golfbaner i mere end halvtreds år. Det har resulteret i højtudviklede, globalt banebrydende blandinger til golfbaner. Barenbrug arbejder tæt sammen med greenkeepere og golfbanearkitekter med henblik på udvikling af nye produkter, der...

Barenbrug har udviklet græsfrø specielt til golfbaner i mere end halvtreds år. Det har resulteret i højtudviklede, globalt banebrydende blandinger til golfbaner. Barenbrug arbejder tæt sammen med greenkeepere og golfbanearkitekter med henblik på udvikling af nye produkter, der opfylder de seneste praktiske krav.

Kontakt
Mere
Hvor kan det købes
Mere