Bar Extreme RPR

Golfbaner, der er stærke som stål og etableres ekstremt hurtigt

  • Meget hurtig etablering.
  • Mindre invasion af enårig rapgræs (Poa annua).
  • Særdeles velegnet til eftersåning.
  • Færre skader pga. genvækstevne.
  • Muliggør en højere spilleintensitet.   
  • Grøn året rundt.
  • Green
  • Tee
  • Fairway
  • Rough

Ekstremt hurtig etablering vestiging
På grund af den høje koncentration af almindelig rajgræs kombineret med RPR er en meget hurtig etablering mulig. Bar Extreme RPR indeholder finbladet almindelig rajgræs, som vokser meget hurtigere end engrapgræs. Kombinationen med RPR gør den stærk som stål.

  

Mindre enårig rapgræs
RPR har en slidstyrke som engrapgræs, men er meget hurtig til at etablere sig. Du får således mindre enårig rapgræs i teestedet eller fairwayen, da dens chance for at etablere sig er formindsket.

 

Bedst til eftersåning

Bar Extreme RPR egner sig bedst til eftersåning, da den består af 100 % almindelig rajgræs og er hurtig til at etablere sig. Til nysåning bruges normalt rødsvingel kombineret med engrapgræs.

 

Selvreparerende
Takket være RPR-blandingen dannes de såkaldte "bestemte udløbere" (determinate stolons). Dette resulterer i en form for netværk i tørven, som betyder, at græsplanterne er indbyrdes forbundet. Græsset er dermed ikke så nemt at slå væk, så der opstår kun få skader. Takket være RPR-teknologien er græstæppet selvreparerende og etablerer sig meget hurtigt.

 

Højere spilleintensitet
Udløberne i RPR gør, at der dannes et naturligt netværk i tørven, som er hurtigt til at etablere sig. Så i stedet for at danne tuer hænger hver RPR-plante sammen med en anden plante og godt fast i jorden, hvilket giver et tæt græstæppe. Græsset får dermed et bedre hold og er ikke så nemt at slå væk på teestedet eller fairwayen.

 

Grøn året rundt

Denne RPR-blanding egner sig godt til eftersåning, da den er hurtig til at etablere sig. Du kan efterså din græsplæne op til tre måneder længere end med f.eks. Bar Fairway. Da Bar Extreme RPR egner sig godt til eftersåning, holder golfbanen længere og er grøn året rundt. Det medfører automatisk en højere omsætning. 

 

Sammensætning
Species
50%
RPR
50%
Alm. Rajgræs (finbladet)
Specifikationer
Etableringshastighed:
meget hurtig
Gødningsbehov:
højt
Væksthastighed:
ekstremt hurtig
Udsædsmængde:
25 - 30 g/m²
Klippehøjde:
fra 10 mm
Sækkestørrelse
15 kg
Klippehøjder fra
Modstå meget korte klip
Højere sygdomsresistens
Et tættere græstæppe
Hurtig etablering
Selvreparerende
Højere slidstyrke om sommeren
Højere slidstyrke om vinteren
Grøn året rundt
Kræver mindre vanding
Kræver mindre gødning
Kræver færre klipninger
Kræver færre plantebeskyttelsesmidler
Golfbaner

Barenbrug har udviklet græsfrø specielt til golfbaner i mere end halvtreds år. Det har resulteret i højtudviklede, globalt banebrydende blandinger til golfbaner. Barenbrug arbejder tæt sammen med greenkeepere og golfbanearkitekter med henblik på udvikling af nye produkter, der opfylder de seneste...

Kontakt
Mere
Kan købes her
Mere