Header-RPR-sport-2024!

RPR® Sport

Uovertruffen slidstyrke!

RPR® breder sig ved at danne et naturligt netværk af vandrette, overjordiske sideskud – en form for net i græsbunden, der giver en fortræffelig slidstyrke. I stedet for individuelle græsplanter, som ses hos traditionel alm. rajgræs, er alle RPR®-planter indbyrdes forbundet og samtidig forbundet med jorden. Risikoen for, at græsset på banen bliver sparket løs, er meget mindre, fordi græsset holdes godt på plads. Der kan således spilles meget intenst på banen uden risiko for alvorlige skader på det tætte græstæppe.


Revolutionerende alm. rajgræs, der breder sig ved hjælp af sideskud!

RPR® er en selvhelende alm. rajgræs, der er stærk som stål og således minimerer risikoen for skader forårsaget af sport. Det er en helt unik type græs, idet de vandrette, overjordiske sideskud danner et græstæppe, som er mange gange stærkere end hos andre arter af alm. rajgræs. Resultatet er en enestående kombination af fordele – høj slidstyrke og hurtig genvækst – som minimerer skaderne under kampen og sikrer, at dit græstæppe forbliver i flot stand.

Ekstremt stærkt og hurtigtetablerende græstæppe

RPR® er den første type græs, der forener styrke og hurtig vækst. Græsset spirer meget hurtigt og har en meget høj slidstyrke. Hurtigtetablerende alm. rajgræs kombineres ofte med engrapgræs. Det giver en blanding, som spirer og etablerer sig meget hurtigt, men blandingens slidstyrke lader en del tilbage at ønske. RPR® forener styrke og hurtig vækst. Du får med andre ord begge dele i ét produkt.


Reducerer mængden af enårig rapgræs

RPR® er lige så stærk som engrapgræs, men etablerer sig meget hurtigere, hvilket væsentligt nedsætter risikoen for, at uønsket enårig rapgræs etablerer sig. Det har den fordel, at du får et tættere græstæppe med et bedre rodnet, som kræver mindre gødning og vand. 

 

Få mere at vide om enårig rapgræs på www.barenbrug.biz/poa-annua.

Ekstremt selvhelende om foråret

Sportsbaner bruges hele året. RPR® kan sås i det tidlige forår, så der sikres et tæt græstæppe året rundt. Det sidste, man ønsker, er et græstæppe, der ikke kan bruges til sport, f.eks. om vinteren. Også her vil spillerne gerne have de bedst mulige baner at dyrke deres sport på. RPR® sikrer en tidligere vækst i foråret, så der kan dyrkes sport tidligere på året.

 

RPR® – en video, der vil BLÆSE DIG OMKULD
Sammensætning
Species
50%
Alm. rajgræs - RPR® teknologi
50%
Alm. rajgræs
Specifikationer
Etableringshastighed
meget hurtig
Kvælstofbehov:
højt
Væksthastighed
hurtig
Udsædsmængde:
2 -2,5 kg/100m²
Klippehøjde
fra 20 mm
Sækkestørrelse
15 kg
Hurtig etablering
Høj slidstyrke
Selvreparerende
Spiring ved lave spiringstemperaturer 4 °C
Uovertruffen slidstyrke
Kræver færre plantebeskyttelsesmidler
Kræver mindre gødning
Sportsanlæg

Takket være vores store ekspertise og erfaring kan vi tilbyde produkter, der er egnet til alle anvendelser. Der findes et væld af referencer, der bekræfter dette. Barenbrugs græsser har f.eks. været anvendt i forbindelse med europæiske og internationale konkurrencer og store begivenheder som de seneste Europa- og verdensmesterskaber i fodbold samt De Olympiske Lege.

Takket være vores store ekspertise og erfaring kan vi tilbyde produkter, der er egnet til alle anvendelser. Der findes et væld af referencer, der bekræfter dette. Barenbrugs græsser har f.eks. været anvendt i forbindelse med europæiske og internationale konkurrencer og store...

Takket være vores store ekspertise og erfaring kan vi tilbyde produkter, der er egnet til alle anvendelser. Der findes et væld af referencer, der bekræfter dette. Barenbrugs græsser har f.eks. været anvendt i forbindelse med europæiske og internationale konkurrencer og store begivenheder som de seneste Europa- og verdensmesterskaber i fodbold samt De Olympiske Lege.

Køb hos LINDS
Mere