N.E.C. Nijmegen glade for banen takket være Resilient Blue®

Theo van Benthum, stadionmanager hos N.E.C. Nijmegen var blandt de første til at bruge Resilient Blue®-græsteknologien, og de er vildt begejstrede.

Hurtig genopretning efter varme og tørke

Hvorfor valgte Theo vores nyeste græsteknologi? "Vejrforholdene bliver også i Holland mere og mere ekstreme. Varme og tørke er i stigende grad et problem, og derfor er Resilient Blue® et fantastisk nyt produkt, der har været en stor hjælp".


En fantastisk bane med Resilient Blue®

Ifølge Theo har N.E.C. takket være Resilient Blue® langt færre skader i banen efter kampe end før. Det skyldes den usædvanligt gode roddannelse. Det er ikke kun Theo, der er begejstret, men også det tekniske personale og spillerne roser banen.

Theo van Benthum Stadionmanager hos N.E.C. Nijmegen

Varme og tørke er i stigende grad et problem, Resilient Blue® er et fantastisk nyt produkt, der har været en stor hjælp.

Theo van Benthum
Stadionmanager hos N.E.C. Nijmegen

Resilient Blue® hurtigt genopretning

Hvis dit græstæppe udsættes for alvorlig tørke- og varmestress, er det godt at vide, at du kan være sikker på, at Resilient Blue® kæmper sig igennem det og hurtigt kommer på benene igen. Resilient Blue® tåler stress et godt stykke over gennemsnittet og kommer sig også betydeligt hurtigere efter ekstrem stress.

Nysgerrig efter hele interviewet med Theo? Se videoen her!

 

Vil du vide mere om Resilient Blue?

Langvarig tørke og varme, et højt sygdomstryk og lange perioder med et lavt ernæringsniveau er alle sammen faktorer, der kan være skæbnesvangre for dit græs og volde dig store bekymringer. Vil du undgå dette? Det kan du med Resilient Blue®!

Her kan du læse mere om høj tolerance i stressperioder.

 

Resiliens handler ikke kun om at kunne holde til ekstreme vejrforhold, men i høj grad også om at sikre en hurtig genvækst efter belastningen.

Her kan du læse mere om hurtig genvækst med Resilient Blue®.

 

En god slidstyrke er en forudsætning for en resilient idrætsbane. Resilient Blue® indeholder vores stærke RPR®-teknologi, som garanter dig en høj slidstyrke.

Her kan du læse mere om exceptionel slidstyrke.

 

Ekstreme vejrforhold fører ofte til stress og et højt sygdomstryk. Resilient Blue®s resiliente egenskaber gør dit græs mindre modtageligt over for svampeangreb, så din grønsvær holder sig både sundere og grønnere.

Her kan du læse mere om Resilient Blue® og sygdomstolerance.

tilbage